Beyerdynamic T1 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A különlegesen magas érzékenységű driverek több mint 1 Tesla máneses fluxus sűrűséggel dolgoznak, melyek tökéltes fázis és tranziens átvitelt eredményeznek. A hangkép rendkívül tran Teljes leírás >

Termékleírás

A különlegesen magas érzékenységű driverek több mint 1 Tesla máneses fluxus sűrűséggel dolgoznak, melyek tökéltes fázis és tranziens átvitelt eredményeznek. A hangkép rendkívül transzparens, a frekvenciátvitel egyenletes a teljes tartományban. Robosztus és német precizítással kivitelezett igényes mechanikai felépítés jellemzi.

Jellemzők:

* Frekvencia átvitel: 5 Hz - 55KHz
* Impedancia: 600 ohm
* Felépítés: félig nyitott
* Maximálsi hangnyomás : 102 dB
* Maximálsi terhelhetőség: 300 mW
* Torzítás (THD): < 0.05%
* Súly: 350 g kábel nélkül
* Kábel: 3m
* Csatlakozó : aranyozott 6.3 mm jack

Gyártó
Beyerdynamic
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Beyerdynamic T1 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beyerdynamic T1 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.