Beyerdynamic DT 660 Edition fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Zárt rendszerű fejhallgató, amely a környező zajok hatékony elnyomásával biztosítja a zavartalan zenehallgatást. A DT 660 modell felépítésének köszönhetően nem szűrődik ki a hang a k Teljes leírás >

Termékleírás

Zárt rendszerű fejhallgató, amely a környező zajok hatékony elnyomásával biztosítja a zavartalan zenehallgatást. A DT 660 modell felépítésének köszönhetően nem szűrődik ki a hang a környezet felé, így ideális megoldás a diszkrét éjszakai zenehallgatáshoz. Részletes és kifinomult hangzás magas hangnyomás mellett.

Jellemzők:

* Típus: dinamikus
* Kialakítás: zárt
* Frekvenciaátvitel: 5 Hz-35 000 Hz
* Impedancia: 32 W
* Névleges: 97 dB hangnyomás
* Névleges torzítás: < 0,1%
* Teljesítmény: 100 mW
* Fejhallgató kialakítás: circumaurális
* Környezeti zaj: 16 dB csillapítása
* Fejpánt szorítóerő: 2,5 N
* Tömeg (kábel nélkül): 350 g
* Kábel: 3 m, egyoldalas, egyenes
* Csatlakozó: aranyozott mini sztereó jack-dugó (3,5 mm) és 6,35 mm-es átalakító

Gyártó
Beyerdynamic
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Beyerdynamic DT 660 Edition fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beyerdynamic DT 660 Edition fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.