Beats by Dr. Dre Solo 2 HD fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fejhallgató a Beats by Dr. Dre Solo2 egy teljesen újratervezett és jobb akusztikával rendelkező fejhallgató. Szélesebb hangok és nagyobb átláthatóságot a jobb hangminőséget biztosít, a ru Teljes leírás >

Termékleírás

Fejhallgató a Beats by Dr. Dre Solo2 egy teljesen újratervezett és jobb akusztikával rendelkező fejhallgató. Szélesebb hangok és nagyobb átláthatóságot a jobb hangminőséget biztosít, a rugalmas fejpánt könnyen összecsukható , ergonómikus kialakítású kagyló, áramvonalas esztétika sima görbék, színében kábel RemoteTalk ™.

Gyártó
Beats
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
140 cm

Az olcsó.hu Beats by Dr. Dre Solo 2 HD fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beats by Dr. Dre Solo 2 HD fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.