Beats by Dr. Dre PowerBeats 2 Wireless


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Beats Powerbeats 2 Wireless fülhallgatója kiválóan használható sportolás közben. Vezeték nélküli kapcsolódása és az ergonomikusan kialakított pántja kényelmesse teszi a használatot. Teljes leírás >

Termékleírás

A Beats Powerbeats 2 Wireless fülhallgatója kiválóan használható sportolás közben. Vezeték nélküli kapcsolódása és az ergonomikusan kialakított pántja kényelmesse teszi a használatot. Akkumulátora egy töltéssel akár 6 órán keresztül is bírja, így hosszú edzéstervekhez is alkalmas. Bluetooth-on keresztül kapcsolódik, hatótávolsága 10 méter.

Gyártó
Beats
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Beats by Dr. Dre PowerBeats 2 Wireless fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beats by Dr. Dre PowerBeats 2 Wireless fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.