BOSE QuietComfort 20 fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bose QuietComfort 20 Fülhallgatót úgy tervezték, hogy növelje a mindennapi zenehalélgatás élményét. Szabályozható zajcsökkentéssel van felszerelve, így teljesen ki tudjuk kapcsolni a kül Teljes leírás >

Termékleírás

Bose QuietComfort 20 Fülhallgatót úgy tervezték, hogy növelje a mindennapi zenehalélgatás élményét. Szabályozható zajcsökkentéssel van felszerelve, így teljesen ki tudjuk kapcsolni a külvilág zajait vagy be is engedhetjük azokat az Éber funkcióval.Fejlett fülbetét-technológiájának köszönhetően teljesen átadhatjuk magunkat a zenehallgatás élvezetének.

Gyártó
Bose
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
130 cm

Az olcsó.hu BOSE QuietComfort 20 fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSE QuietComfort 20 fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.