Auna DBT-2 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mindenki számára, akinek az idegeire megy, hogy zenehallgatás közben a kábelek folyton összegabalyodnak, most az Auna egy megoldást kínál a DBT-2 bluetooth fülhallgatókkal. A matt, fekete Teljes leírás >

TermékleírásMindenki számára, akinek az idegeire megy, hogy zenehallgatás közben a kábelek folyton összegabalyodnak, most az Auna egy megoldást kínál a DBT-2 bluetooth fülhallgatókkal.

A matt, fekete fülhallgató komplikáció nélkül csatlakozik akár két BT berendezéshez is. A bluetooth 3.0 interface támogat minden berendezést, amelyik HSP, HFP, A2DP vagy AVRCP profilt használ – tehát okostelefonok, táblagépek és asztali számítógépek. A 10 méteres hatótávolság a mozgás nagy szabadságát teszi lehetővé anélkül, hogy állandóan a lejátszó berendezés körül kéne matatnia. Tehát például nyugodtan hallgathat zenét a kanapén lustálkodva, miközben a számítógép vagy a rendszer a megszokott helyén marad.

Az Auna DBT-2 berendezés tovább növeli a kényelmet azzal, hogy a fülhallgatók beépített kihangosítóval rendelkeznek. Tehát teljesen kényelmesen fogadhatja a telefonhívásokat anélkül, hogy a fülhallgatót ki kéne vennie a füléből. A környezeti zajokat redukáló funkció elégségesen szűri ki a terhelő zajokat, tehát a zenehallgatás vagy a beszélgetés nem lesz megzavarva. A készenléti üzemmódban rendelkezésére áll a hangtárcsázás funkció.

Minden funkciót egy multifunkcionális gomb segítségével és a fülhallgató „hangosabban/halkabban” gombjával irányíthatunk. A hangjelzések és a színes LED diódák adnak információt a berendezés állapotáról, hogy éppen bluetooth berendezéssel keres kapcsolatot, vagy, hogy az akkumulátor töltődik.

A beépített lítiumion-akkumulátor teljes feltöltöttség esetén lehetővé teszi, hogy akár 10 órán át beszélgessünk, vagy 7 órán át zenét játszunk le. Készenléti üzemmódban 160 órát bír ki. A feltöltés 2 órán át tart a mellékelt USB kábelt számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva. A mellékelt 3,5 mm jack csatlakozós kábel lehetővé teszi, hogy az Auna DBT-2 fülhallgatót bármilyen berendezéshez csatlakoztassuk, amelyik nem rendelkezik bluetooth interface-szel.

Amikor épp nem használjuk, a fülhallgatót helytakarékosan eltehetjük, állítható fejpántja pedig bármilyen fejhez hozzáigazítható.

Választható színek: fekete, fehér (10028209)
Fö jellemzök:

Bluetooth 3.0 fülhallgató vezeték nélküli zenelejátszáshoz
Bluetooth csatlakozás akár két berendezéssel is egy időben
Beépített hangszóró, hangtárcsázás funkcióval
10 óra hívás vagy 7 óra zenelejátszás
Mini-USB töltőkábel mellékelve és 3,5 mm jack kábel a bluetooth-tal nem rendelkező berendezésekhez

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: mini-USB, 3,5 mm jack csatlakozós bemenet
Támogatott BT profilok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Zajcsökkentő funkció a környezeti zajok kiszűrésére
Hatótávolság akár 10 méterig a mozgás maximális szabadságáért
Készenléti üzemmód: 160 óra
Akkumulátor teljes feltöltése 2 óra alatt
Berendezés állapotának jelzése hang- és LED jelekkel
Minden funkció egyszerűen a fülhallgatón található 3 gombbal
Összecsukható, helytakarékos tároláskor, és amikor épp nem használjuk
Állítható nagyságú fejpánt
Bekapcsolás/kikapcsolás a jobb fülrészen
Áramellátás: beépített lítiumion-akkumulátor (feltöltés az számítógép/laptop USB portjáról vagy az 5 V-s USB töltővel)

Kükdemény tartalma:

1 x termék
1 x mini-USB feltöltőkábel
1 x 3,5 mm jack csatlakozós kábel (male-male)
Használati útmutató

Termék méretei:

Méretek (max.): 20 x 18 cm (magasság x szélesség)
Méretek (min.): 18 x 17 cm (magasság x szélesség)
Méretek összerakva: 16 x 11 x 7 cm (szélesség x magasság x mélység)
Fülpárna méretei: 9 x 7 cm (magasság x szélesség)
Jack kábel hossza: 130 cm
Mini-USB kábel hossza: 90 cm
Tömeg: kb. 200 g


Gyártó
Auna
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli

Az olcsó.hu Auna DBT-2 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Auna DBT-2 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.