Audio Technica ATH-ANC33IS fülhallgató


24.000 Ft -tól

ATH-ANC33iS QuietPoint® aktív zajkioltó fülhallgató a zavaró háttérzajokat akár 90%-kal csillapítja, miközben azt a csúcsminőségű hangzást kínálja, ami az Audio-Technica nevet a világ Teljes leírás >

Termékleírás

ATH-ANC33iS QuietPoint® aktív zajkioltó fülhallgató a zavaró háttérzajokat akár 90%-kal csillapítja, miközben azt a csúcsminőségű hangzást kínálja, ami az Audio-Technica nevet a világ egyik vezető pro audio márkájává teszi.

A beépített elektronika egy zajkioltó hullámot állít elő, ami 180°-os fázisban van a zajjelhez képest. Ez a hullám úgy működik, mint egy zajradír: kitörli a zavaró hangokat anélkül, hogy károsan befolyásolná a hangminőséget. Az eredmény... egy békés sziget, ahol nyugodtan élvezheti a zenét vagy a filmet, tetszése szerint.

Az ATH-ANC33iS fülhallgató rendelkezik telefonvezérlő nyomógombbal és mikrofonnal hívások fogadásához és zenelejátszás vezérléséhez. Okostelefonokhoz, iPhone-hoz és más kompatibilis eszközökhöz.

Ultrakompakt hallójárati kialakítás, utazáshoz ideális
Fejlett elektronikája segítségével a háttérzaj akár 90%-át kiszűri
Az innovatív ANC áramkör kivételesen tiszta audió jelet szolgáltat zajkioltás módban
Telefonvezérlő gomb és mikrofon hívások fogadásához és zenelejátszás vezérléséhez
A lapos vezérlőegységen be/ki kapcsoló, hangerőszíbályzó és ruhacsipesz található
Cserélhető gumiharangok (S/M/L) a személyreszabott illeszkedés érdekében
Mellékelt Comply™ szivacsgyűrű a kényelmes illeszkedés, biztos tartás és kimagasló izoláció érdekében
Elem nélkül is hallgatható (passzív módban)
Puha védőtasak, repülős adapter és egy 1.5V AAA elem mellékelve

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
130 cm

Az olcsó.hu Audio Technica ATH-ANC33IS fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio Technica ATH-ANC33IS fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások