Audio-Technica ATH-WS55i fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

iPhone-hoz, iPodhoz és iPadhoz. Fejpántos solid Bass fejhallgató a pontosan illeszkedő fülpárnák által megnövelt izolációval, és duplakamrás technológiával a gazdag mélyátvitel érdkéb Teljes leírás >

Termékleírás

iPhone-hoz, iPodhoz és iPadhoz. Fejpántos solid Bass fejhallgató a pontosan illeszkedő fülpárnák által megnövelt izolációval, és duplakamrás technológiával a gazdag mélyátvitel érdkében. A WS55i alumíniumháza csökkenti a nemkívánatos vibrációkat és elősegíti a ragyogóan tiszta és részletes hang reprodukciót. A vezérlő/hangerőszabályzó egységet a beépített mikrofonnal kifejezetten iPhone-hoz vagy iPodhoz terveztük, lehetővé téve a zeneszámok kiválasztását és akár hangüzenetek felvételét is. Kizárólag fekete színben kapható.

Az ATH-WS55 Solid Bass fejpántos fejhallgató hihetetlenül teljes és texturált basszust szolgáltat, emellett hozza azt az elképesztő tisztaságot és minőséget, ami az Audio-Technica védjegye. A kifinomult meghajtó technológia és a magas minőségű komponensek kivételes terhelhetőséget eredményeznek, fenntartva a hang tisztaságát a teljes, kiterjesztett frekvenciasávban. A fejhallgató 40mm-es membránjai hatékony jelátalakítást és erőteljes hangzást biztosítanak.

A Solid Bass duplakamrás konstrukció mélyebb és gazdagabb basszust szolgáltat
Az akusztikailag szigetelt fülpárnák megakadályozzák a zene kiszűrődését
Könnyen beállítható fejpánt szolgálja a gyors és kényelmes beállítást
40 mm-es meghajtók, erőteljes hang
Síkba forgatható kagylók az egyszerű tárolás és szállítás érdekében
iPod, iPhone és iPad vezérlés
Háromgombos vezérlő: hívásfogadás, hangerőszabályzás, lejátszás/szünet, léptetés előre/vissza

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-WS55i fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-WS55i fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.