Audio-Technica ATH-WS55 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Solid Bass sorozat belépő szintű fejpántos modellje, az ATH-WS55 a duplakamrás mechanizmussal mélyebb és jobb minőségű basszust szolgáltat, valamint csökkenti a zene kiszűrődését. A ka Teljes leírás >

Termékleírás

A Solid Bass sorozat belépő szintű fejpántos modellje, az ATH-WS55 a duplakamrás mechanizmussal mélyebb és jobb minőségű basszust szolgáltat, valamint csökkenti a zene kiszűrődését. A kagylók többrétegű hibrid háza csökkenti a bőséges basszusért felelős légkamra nemkívánatos vibrációit. Kiváló akusztikus szigetelést biztosító fülpárnák támogatják az erőteljes basszust, míg az állítható fejpánt tökéletes illeszkedést biztosít. A WS55 kagylói síkba fordíthatók a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Az erőteljes, 40mm-es meghajtókkal ellátott könnyű, hordozható kivitelű konstrukció tökéletes megoldást kínál az úton lévőknek és azoknak, akik hosszútávon is kényelmesen hallgatható fejhallgatót keresnek tiszta hanggal és hangsúlyos mélytartománnyal.

Solid Bass technológia
Duplakamrás konstrukció a jobb minőségű és mélyebb basszus és a kevesebb kiszűrődés érdekében
Erőteljes, 40mm-es membránok, modern hangzás

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-WS55 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-WS55 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.