Audio-Technica ATH-TAD400 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bemutatkozik az Audio-Technica T-sorozatának legújabb ága, a nyitott fejhallgatókat tartalmazó TAD (T-line Air Dynamic) széria. Az ATH-TAD400 nyitott hifi fejhallható 40mm-es membránokkal és r Teljes leírás >

Termékleírás

Bemutatkozik az Audio-Technica T-sorozatának legújabb ága, a nyitott fejhallgatókat tartalmazó TAD (T-line Air Dynamic) széria. Az ATH-TAD400 nyitott hifi fejhallható 40mm-es membránokkal és rézbevonatú alumíniumhuzalból készült (CCAW) hangtekercsekkel. Méhsejt mintázatú perforált alumíniumháza a csökkentett vibráció és a szabadabb légáramlás miatt természetes leképezést tesz lehetővé.

A kényelmes viseletre és kellemes hallgatási élményre kifejlesztett új TAD széria kettős fejpánntal és bársony fülpárnákkal van ellátva.

Nyitott konstrukció 40mm-es membránokkal és CCAW hangtekercsekkel
Új fejlesztésű méhsejtes alumínium kagylók
Az önbeálló fejpánt kényelmes viseletet eredményez
Puha bársony fülpárnák a természetes érzés és kényelem érdekében

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-TAD400 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-TAD400 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.