Audio-Technica ATH-OX5 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A zene a mindennapok energiája – a szív és lélek hajtóanyaga. A SonicFuel™ fülhallgatót az aktív mindennapokra terveztük, hogy rendkívüli kényelmével, stílusával és magával ragadó Teljes leírás >

Termékleírás

A zene a mindennapok energiája – a szív és lélek hajtóanyaga. A SonicFuel™ fülhallgatót az aktív mindennapokra terveztük, hogy rendkívüli kényelmével, stílusával és magával ragadó zenei élményével adjon energiát a hétköznapokban, olyan hangzásélménnyel párosulva, mely tiszta, egységes és jól kidolgozott. Letisztult, minőségi hangzás a felpörgetett életvitelhez.

Az ATH-OX5 fejhallgató 40mm-es meghajtói minden helyzetben a tiszta és természetes HiFi hangzással kényeztetnek el. A karcsú, modern formatervezés, kétféle cserélhető kábel - egy hagyományos és egy vezérlős, amivel a híváskezelés és a kompatibilis eszközök vezérlése válik megvalósíthatóvá - a kiválóan párnázott állítható fejpánt, amely stabil, mégis kényelmes viselést tesz lehetővé, mind azt szolgálja, hogy a zenehallgatás mindenkor különleges élmény legyen. A mellékelt puha hordtáska pedig a szállítást és tárolást teszi egyszerűbbé.

Színválaszték: Fekete (ATH-OX5BK) és Vörös (ATH-OX5RD).

40 mm-es meghajtók a tiszta és természetes Hi-Fi hangzásért
Kétféle cserélhető kábel - egy hagyományos és egy vezérlős, amivel a híváskezelés és a kompatibilis eszközök vezérlése válik megvalósíthatóvá (Android és Apple)
Gubancolódásmentes lapos kábelek
Párnázott, állítható fejpánt, amely stabil, mégis kényelmes viselést tesz lehetővé, a zenehallgatás élményének fokozása érdekében
Puha hordtáska

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-OX5 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-OX5 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.