Audio-Technica ATH-ES7 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Audio-Technica ATH-ES7 kiemelkedően stílusos, fekete vagy fehér fejpánttal rendelkező fejhallgatója tükörfényesre polírozott alumínium kagylókkal készül, hogy kifogástalanul passzoljon Teljes leírás >

Termékleírás

Az Audio-Technica ATH-ES7 kiemelkedően stílusos, fekete vagy fehér fejpánttal rendelkező fejhallgatója tükörfényesre polírozott alumínium kagylókkal készül, hogy kifogástalanul passzoljon az Ön iPod®-jához. Ez a fejhallgató puha bőr tapintású fülpárnákkal rendelkezik, melyek teljes kényelemérzetet biztosítanak bármilyen környezetben. Ügyes mechnikai megoldás révén a kagylók befordíthatóak az ideális hallgatási pozícióba, illetve síkba fordíthatók, és a fülhallgató behelyezhető a védőtasakba a könnyű hordozhatóság érdekében.

A fejhallgató hangzás tekintetében is jeleskedik– az Audio-Technica-tól megszokott lenyűgöző hangzást biztosítja a felhasználó számára: a gazdag és akkurátus basszusért a neodímium mágnessel ellátott 42mm-es meghajtó gondoskodik, a beépített CCAW hangtekercsekkel. Széles frekvenciamenet jellemzi, így a magas- és középtartománybeli hangok tisztán szólalnak meg, meleg basszussal kiegészülve. A fejhallgató védőtasakkal és tisztítókendővel érkezik, az igényes külső megőrzése érdekében.

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-ES7 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-ES7 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.