Audio-Technica ATH-A900X fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A zárt rendszerű A900 fejhallgató konkurencia nélküli audio élményt kínál a felhasználó számára. A fejhallgató fel van szerelve a Double Air Dumpering System (D.A.D.S.) rendszerrel, ami k Teljes leírás >

Termékleírás

A zárt rendszerű A900 fejhallgató konkurencia nélküli audio élményt kínál a felhasználó számára. A fejhallgató fel van szerelve a Double Air Dumpering System (D.A.D.S.) rendszerrel, ami kifejezetten a legendás Audio-Technica W2002 Limited Edition Wooden Headphones fejhallgató számára került kifejlesztésre. A rendszer tökéletesen képes a mély basszusok és a tiszta vokál hangok reprodukciójára is.

Az A900 fejhallgató hídja speciális 3D Wing Support Housing mechanizmussal készül, ami megakadályozza a vibrációk keletkezését, ezzel téve kényelmessé a zenehallgatást minden percét.
Technikai specifikáció:
Rendszer: dinamikus, zárt
Hangszórók átmérője: 53 mm
Frekvencia átvitel: 5 - 40 000 Hz
Impedancia: 40 Ohm
Érzékenység: 101 dB (SPL)
Súly: 350 g
Kábel hossza: 3 m
Konnektor: 3,5 mm aranyozott sztereo jack + 6,3 mm jack redukció

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-A900X fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-A900X fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.