Audio-Technica ATH-A700X fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Audio-Technica ATH-A700 fejhallgató kivitelezésének köszönhetően a zenehallgatás nagyon kényelmes lesz. A fejhallgató Speciális D.A.D.S. (Double Air Damping System) technológiája gazdag Teljes leírás >

Termékleírás

Az Audio-Technica ATH-A700 fejhallgató kivitelezésének köszönhetően a zenehallgatás nagyon kényelmes lesz. A fejhallgató Speciális D.A.D.S. (Double Air Damping System) technológiája gazdag és erőteljes basszust biztosít. Az állítható 3D fejpánt és az igazítható A-T párnácskák révén az Audio-Technica ATH-A700 fejhallgató viselete rendkívül kényelmes. Eltávolítható, 6,35 mm-es adapterrel szállítjuk.
Audió fejhallgató Frekvencia 5 - 35 000 Hz
Membrán 53 mm
Hatósugár 3 m
Súly 290 g

Gyártó
Audio-technica
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Audio-Technica ATH-A700X fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audio-Technica ATH-A700X fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.