Audeze EL-8 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Audeze EL-8 nyitott hátú fejhallgatóval a legjobb hangminőségben hallgathatod az iPhone-, iPad vagy iPod-készülékeden tárolt zeneszámaidat. Az Audeze legkitűnőbb fejhallgatóira jellemz Teljes leírás >

TermékleírásAz Audeze EL-8 nyitott hátú fejhallgatóval a legjobb hangminőségben hallgathatod az iPhone-, iPad vagy iPod-készülékeden tárolt zeneszámaidat. Az Audeze legkitűnőbb fejhallgatóira jellemző különleges planár mágneses membránnak köszönhetően az EL-8 az élőzene-hallgatás élményét nyújtja, a kiterjedtebb frekvenciaátvitel pedig a hangszélesség új dimenzióit nyitja meg. A BMW DesignWorks csapatát dicsérő ipari formatervezés tökéletesen illeszkedik az EL-8 kiemelkedő hangzásához. A tartós alumíniumszerkezet biztosítja a hosszan tartó élvezetet.
Fejlettebb technológia, fejlettebb hangzás

Az EL-8 a kúphangszórókat síkmágneses membránra cserélte, így kivételes frekvenciahűséget és kiterjedt, akár 25 Hz mélységű basszus hangzást nyújt, valamint a legalacsonyabb teljes harmonikus torzítást biztosítja. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően úgy érezheted, mintha ott állnál közvetlenül a zenészek mellett.
Két változat

Az EL-8 fejhallgató két típusa közül választhatsz: nyitott hátú és zárt hátú. Ha a nyitott, "földöntúli" hangzást kedveled, a nyitott hátú típus való neked. Mivel azonban a fejhallgató nyitott, számolni kell a hangszivárgás jelenségével. Ha inkább választanád a kiváló hangszigetelést a teltebb hangzás elvesztése árán is (amiért kárpótol a gazdagabb basszus), akkor a zárt hátú típus a neked való. A két modell kialakítása abban különbözik, hogy a nyitott hátú fejhallgató kagylóit esztétikus rácsozat fedi, míg a zárt hátú fejhallgató kagylói simák.
Jellemzők

A síkmágneses membrán biztosítja a magasabb hangminőséget

Hihetetlenül széles frekvenciaátvitel; magasabb rendű frekvenciahűség

A BMW DesignWorks csapatát dicsérő ipari formatervezés

Alumíniumszerkezet

Utazáshoz összehajtható
Főbb tulajdonság

A különleges síkmágneses membrán a szélesebb frekvenciaátvitelnek köszönhetően az élőzene-hallgatás élményét nyújtja.

Minden zenét a legtisztább hangzással hallgathatsz iPhone, iPad vagy iPod készülékedről
A doboz tartalma

Audeze EL-8 nyitott fülhallgató

Puha hordozótok

Kábelbe épített mikrofon és távirányító az iOS-eszközök vezérlésére

3,5 mm–6,3 mm csatlakozóadapter
Technikai adatok

Frekvenciaátvitel: 10 Hz–50 kHz

Impedancia: 30 ohm

THD:

Egyéb szolgáltatások: Összehajtható, Hang vezetékbe épített mikrofonról, Vezetékbe épített mikrofonnal és zeneszámvezérlővel, Hangszűrő, Sztereó

Kialakítás: Fület fedő

Kábelhosszúság: 200 cm

Hangsugárzók: Egy síkmágnes

Gyártó
Audeze
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
200 cm

Az olcsó.hu Audeze EL-8 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Audeze EL-8 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.