Asus Echelon fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagyszerű hang, a játékok ihlette álcázott stílus és tartós kényelem - Élethű hangok a játékokban az 50 milliméter átmérőjű, neodímium mágneses hangszórók feldobják a játék k Teljes leírás >

Termékleírás

Nagyszerű hang, a játékok ihlette álcázott stílus és tartós kényelem

- Élethű hangok a játékokban az 50 milliméter átmérőjű, neodímium mágneses hangszórók feldobják a játék közben hallható hangok részletességét
- Zavartalan figyelem a harcmezőn a hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel
- Teljes méretű, 100 mm-es, az egész fület betakaró párnák tökéletes illesztéssel a hosszabb játékmenetekhez

A legjobb játékokhoz illeszkedőre tervezett
Az Echelon Camo Edition az FPS-ek – az egyik legnépszerűbb PC-s játéktípus – izgalmát idézi fel. E játékok legismertebb képviselői lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testreszabják álcájukat, valamint a fegyverek és ruhák textúráit, az Echelon Camo Edition pedig ennek a funkciónak adózik tisztelettel. Amikor a játékos viseli, a headset játék ihlette kinézete segít még jobban beleélni magát a játékba. A digitális álcázóminta szinte minden lövöldözős játékból ismerős, az elegáns fém oldallemezeken pedig egy agresszív karom totem látható, amely azt kívánja jelezni, hogy az Echelon Camo Edition felhasználóit nem egyszerű legyőzni a játékban.

Kiemelkedő hangteljesítmény

50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangszóró
A nagy, 50 mm átmérőjű, neodímium mágneses hangszórók segítenek a hallás utáni tájékozódásban a játékokban: a környezet, az ellenséges tevékenység és a helyszínek tudatosabb érzékelésében. A mély basszusok eltéveszthetetlen hatást gyakorolnak mindenre, legyen az akár egy album, akár egy nagy robbanás; a szélesebb hangtartomány pedig a kristálytiszta átvitelhez és az extrém alacsony torzításhoz járul hozzá. A frekvenciaválasz görbéje a játékokhoz lettek optimalizálva: felerősítik a lépések és a lövések hangját a térbeli tájékozódás és a válasz pontossága – és végső soron, a nyerési esély – javítása érdekében.

Hatékony, 30 decibeles zajszigeteléssel

A játékosok egyik fő problémája a zaj, amely gyakran vonja el a figyelmet, vagy okoz rossz döntéseket – ez pedig rontja a versenyeredményt. Az Echelon úgy készült, hogy a nagy párnák teljesen betakarják a fülkagylókat, és optimalizált zajszigetelési technológiákkal növeli a siker esélyét a játékokban és a hangokban való jobb elmerülést. Hatékonyan kiszűri az olyan zavaró hatásokat, mint a környezeti zaj és az emberi beszéd – a játékrendezvények két fő zajforrása. Kis zajok is elfedhetnek létfontosságú hangokat, így fontos, hogy a játékhoz használt felszerelés segítsen teljesen elmerülni a játékban és minden apró hangot pontosan adjon vissza, ezzel segítve a döntéseket.


Gyártó
Asus
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
250 cm

Az olcsó.hu Asus Echelon fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus Echelon fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.