Apple In-Ear fülhallgató (MA850G/B)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fedezz fel új részleteket kedvenc zenéidben. Dugd a füledbe az Apple fülhallgatót, válaszd ki a kedvenc számodat, és olyan részleteket fedezhetsz fel benne, amelyeknek eddig sejtelmed sem volt Teljes leírás >

Termékleírás

Fedezz fel új részleteket kedvenc zenéidben.
Dugd a füledbe az Apple fülhallgatót, válaszd ki a kedvenc számodat, és olyan részleteket fedezhetsz fel benne, amelyeknek eddig sejtelmed sem volt a létezéséről. Már-már olyan élményben lesz részed, mintha most hallanád először a zenét, amit választottál.

Két hangsugárzó mindkét oldalon
Mindegyik füldugó két különálló, nagy teljesítményű hangsugárzót rejt, egyet a magas és egyet a mély hangokhoz. Így a fülhallgató minden műfajban pontosan adja vissza a hangokat, lenyűgöző basszust és kifinomult, részletgazdag zenei élményt kínál.

Figyelemre méltó zajszűrés
Három pár puha, szilikonos fülpárna közül választhatod ki a legjobban illeszkedő, legkényelmesebb méretet.
A füledbe illesztve a fülpárnák elzárják az utat a külső zajok elől, hogy kizárólag a zene érvényesülhessen.

Vedd át az irányítást
A jobb oldali füldugó vezetékén található vezérlőegységben kapott helyet a mikrofon és a három irányítógomb. A kényelmes távirányító az alábbi lehetőségeket kínálja:*

Hangerő-beállítás a + és a – gombbal
A zene- és videolejátszás irányítása a középső gomb lenyomásával – lejátszás és szüneteltetés, ugrás az előző vagy a következő számra
Hangjegyzetek rögzítése az e funkciót támogató készülékeken
Hívásfogadás és -befejezés


Acélháló védősapkák
Rozsdamentes acélhálóból készült sapkák védik a precíziós akusztikai alkatrészeket a portól és más szennyeződésektől. A sapkák eltávolíthatók a tisztításhoz, illetve a cseréhez (a csomag egy pár pótsapkát is tartalmaz).


A doboz tartalma:

Apple fülhallgató távirányító egységgel és mikrofonnal
Hordozótok
Három pár szilikonos fülpárna (kicsi, közepes, nagy)
Két hálós védősapka a cseréhez


Technikai adatok:

Frekvenciaátvitel: 5 Hz–21 kHz
Impedancia (100 Hz-en): 23 ohm
Érzékenység (100 Hz-en): 109 dB SPL/mW
Hangsugárzók: Egyéni kétutas, lengőnyelves hangszóró-kialakítás (mélynyomó és magashangsugárzó mindegyik füldugóban)


Hossz és tömeg:

Kábelhosszúság: 106,5 cm az audiocsatlakozótól az elválasztópontig; 33 cm a füldugókig
Tömeg: 10,2 g


Csatlakozó:

Négyérintkezős, 3,5 mm-es audiocsatlakozó


* Kompatibilitási információ:

A távirányítás és a mikrofon együttes használatát csak a következő készülékek támogatják: iPod nano (negyedik generációs vagy újabb), iPod classic (120 GB vagy 160 GB), iPod touch (második generációs vagy újabb), iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad. A távirányítás a harmadik generációs vagy újabb iPod shuffle készülékekkel is használható. A hangátvitel az összes iPod modellel működik.
A használathoz szükséges szoftververziók: negyedik generációs iPod nano – 1.0.3; iPod classic (120 GB) – 2.0.1; második generációs iPod touch – 2.2 vagy újabb.


Gyártó
Apple
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
106 cm

Az olcsó.hu Apple In-Ear fülhallgató (MA850G/B) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Apple In-Ear fülhallgató (MA850G/B) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.