Akai AHP100 Bluetooth fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Akai AHP100 egy diszkrét bluetooth fejhallgató, amely kiváló minőségéről az elegáns dizájnja és egyszerű kezelése tanűskodik. A fejhallgató ugyanis automatikusan kikeresi 10 méter ha Teljes leírás >

Termékleírás

Az Akai AHP100 egy diszkrét bluetooth fejhallgató, amely kiváló minőségéről az elegáns dizájnja és egyszerű kezelése tanűskodik.

A fejhallgató ugyanis automatikusan kikeresi 10 méter hatókörben az aktív bluetooth készüléket (okostelefonok, tabletek, laptopok, stb) és elkezdi az együttműdködést, amely vezeték mentes zene streaminget tesz lehetővé. A fülkagylón elhelyezett, szinte láthatatlan multifunkciós gomb segítségével lehet hívást fogadni és befejezni, valamint a lejátszást kezelni.A telefon hívásokat egy beépített mikrofon teszi lehetővé.

Hang szempotnjából az Akai AHP100 dinamikus és flexibilis hallgatást biztosít. A beépített elem feltöltéséhez lehetséges klasszikus számítógépes vagy laptopos csatlakozás.Teljes feltöltés esetén akár 10 órát is üzemelhet a fejhallgató.
Fö jellemzök:

Bluetooth fejhallgató beépített mikrofonnal és elemmel
Flexibilis - puha párnék és állítható fejpánt Akai logóval
Bluetooth felület vezeték nélküli zene lejátszáshoz okostelefonokról, tabletekről, stb.
Elegáns kosntrukció multifunkciós gombbal
Beéíptett elem 10 órás üzemeléssel

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x USB port
Bluetooth verzió: 4.0
Hatáskör: 10 m
Frekvencia tartomány: 80 Hz - 20 kHz
Érzékenység: 90 dB
Kimeneti teljesítmény: 20 mW
Automatikus párosítás funkció
Üzem LED
Csatlakozás: DC 5 V

Gyártó
Akai
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu Akai AHP100 Bluetooth fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Akai AHP100 Bluetooth fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.