Redlight MEGA Elite ROYALE 19 csatornás erotikus


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Astra és Hotbird-ről vehető 19 erotikus csatorna nézésére jogositó 1 éves kártya. HDTV csatornák Astra 19,2° és Hotbird 13° Hustler HD, Redlight HD, Brazzers, Dorcel TV és az összes SCT c Teljes leírás >

Termékleírás

Astra és Hotbird-ről vehető 19 erotikus csatorna nézésére jogositó 1 éves kártya. HDTV csatornák Astra 19,2° és Hotbird 13° Hustler HD, Redlight HD, Brazzers, Dorcel TV és az összes SCT csatorna. Hustler HD, Redlight HD und Dorcel TV HD HDTV felbontásba, a többi csatorna SD.

Az olcsó.hu Redlight MEGA Elite ROYALE 19 csatornás erotikus kártya 1 év árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Redlight MEGA Elite ROYALE 19 csatornás erotikus kártya 1 év vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.