MinDig TV Extra Kártya 12 hónapos


24.488 Ft

  Egyéves előre kifizetett Alapcsomag Élvezze a digitális televíziózás előnyeit Kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, nincs színtorzulás 7+10=17 di Teljes leírás >

Boltok és árak

MinDig TV Extra Kártya 12 hónapos  

Szállítási ár és információk:
Termékeink személyesen is átvehetők Budapesten. Kiszállítás futárszolgálattal.


Termékleírás
 


Egyéves előre kifizetett Alapcsomag

Élvezze a digitális televíziózás előnyeit

Kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, nincs színtorzulás

7+10=17 digitális csatorna

3 HD csatorna

Kényelmes és praktikus kezelhetőség: EPG - elektronikus műsorújság

Több nyelven elérhető tartalom

A szolgáltatás egy kódolt Conax kártyával működik, mielőtt megrendeli a szolgáltatást, bizonyosodjon meg róla, hogy rendelkezik a kártya fogadására alkalmas dekódoló berendezéssel (dekóder, CA-modul), mely tévéjéhez csatlakoztatható.

A 12 hónapra megvásárolt szolgáltatásra vonatkozó árak bruttó árak, és tartalmazzák a szolgáltatás 12 hónapra vonatkozó díját (bruttó: 14401 Ft) és a 2899 Ft-os aktiválási díjat.


 

Az előfizetés időtartama, az aktiválástól számított 12 hónap.

A kódolt adások a kártya aktiválása nélkül 7 napig elérhetőek (a 7 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam).
A kártya a dekóderbe történő behelyezést követően azonnal megkezdi a 7 napos időtartam felhasználását. Ezért kérjük, mielőtt a kártyát behelyezné, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok elérhetőek e.
Az előre fizetett, határozott idejű szolgáltatásra jogosító kártya lejárata előtt ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt.

Ne feledje! A kártyát annak lejáratakor a 1211-es számon, vagy az Ügyfélkapun történő regisztrációt követően online, illetve kiskereskedelmi partnereinknél vásárolható feltöltőkártya vásásrlásával újratöltheti.

Amennyiben a szabadon fogható műsorok vételével nehézségekbe ütközik, kérjük hívja a MinDig TV ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát (1211).


 

Gyártó
Antenna Hungária

Az olcsó.hu MinDig TV Extra Kártya 12 hónapos árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MinDig TV Extra Kártya 12 hónapos vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások