Filmbox Live előfizetés 6 hónapra


5.490 Ft

6 hónapos előfizetés Filmbox Live – a határtalan szórakozás birodalma! A Filmbox Live szórakoztatást kínál: filmek és online videókat tekinthet meg egyetlen előfizetéssel. A Fil Teljes leírás >

Boltok és árak

Filmbox Live előfizetés 6 hónapra  

Szállítási ár és információk:
Termékeink személyesen is átvehetők Budapesten. Kiszállítás futárszolgálattal.


Termékleírás6 hónapos előfizetés

Filmbox Live – a határtalan szórakozás birodalma!

A Filmbox Live szórakoztatást kínál: filmek és online videókat tekinthet meg egyetlen előfizetéssel.

A Filmbox Live-ot  az SPI International üzemelteti, amely változatos televíziós tartalmai mellett verhetetlen videótárral rendelkezik. Az SPI számára fontos, hogy közönsége bárhol és bármikor könnyedén hozzáférjen szolgáltatásaihoz, ezért hozta létre a Filmbox Live alkalmazást, amelynek tartalmai – a csatornák és videók egyaránt – bármely internetkapcsolattal rendelkező készüléken elérhetők.

részletek...

 


Az olcsó.hu Filmbox Live előfizetés 6 hónapra árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Filmbox Live előfizetés 6 hónapra vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások