WayteQ xBook School 2015-2016 E-book olvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A WayteQ legújabb E-book olvasója E ink kijelzővel több száz előre telepített könyvvel, DigiBook tartalmakkal. A megnövelt használati idő és könnyebb kezelhetőség mellett az összes haszn Teljes leírás >

Termékleírás

A WayteQ legújabb E-book olvasója E ink kijelzővel több száz előre telepített könyvvel, DigiBook tartalmakkal. A megnövelt használati idő és könnyebb kezelhetőség mellett az összes hasznos könyv- és képformátumot ismeri.
Az állítható betűméret és forgatható kijelző mellett saját képtárral is rendelkezik.


E ink kijelzőA WayteQ xBook School 2015-2016, 6"-os, 1024x758pixel felbontású kijelzővel érkezik. Az E Ink© technológia speciális -az LCD-vel szemben- a nyomtatott papír hatását keltik, így teljes mértékben képesek szimulálni a papíralapú olvasást. A hagyományos papírhoz hasonlóan csak a visszatükröződő fényt használja, így a szemet is jobban kíméli, mint az egyéb kijelzők.


Előre telepített könyvek


A WayteQ és a DIGI-Book Magyarország Kft. együttműködésének eredményeképpen az új xBook School 2015-2016 most 275 előre telepített kötelező olvasmánnyal és huszonöt választható, magyar nyelvű e-könyvvel érkezik.

A magyar klasszikusok mellett a külföldi irodalom jeles képviselőinek számos műve is megtalálható a készüléken.


A Digi-Book Magyarország által kínált tartalom kizárólag a WayteQ e-könyv olvasókon érhető el előre telepített változatban, így a dobozból kivéve azonnal használható a készülék.


Akár 5000 könyv


Az xBook School 2015-2016 beépített tárhelyére akár5000 könyvet is feltölthet – ami egy könyvtár tárolókapacitása, így az otthoni könyvgyűjteményének többszörösét hordhatja magával, bárhová is menjen. Ez a kapacitás sokszorosára növelhető microSD kártya használatával.


Több hétre elegendő energia


Nem kell aggódnia az energia miatt. Az E-ink© technológia révén a készülék csak akkor fogyaszt energiát, ha a kijelző tartalma megváltozik. Az akkumulátor egy feltöltéssel több ezer lapozást, képernyőváltást tud kezelni, így akár több hétig is használhatja a készüléket.


Könnyű hordozhatóság


A készülék ultravékony. 8 mm-es vastagságával olyan érzése támadhat, mintha csak egy novellát tartana a kezében, azonban akár egy egész könyvtárnyi kötetet vihet magával.


Kényelmi funkciók


Az olvasás kényelmesebbé tehető az egyéni igények szerint változtatható 24 féle betűmérettel és 5 féle betűtípussal. A lapozás automatikussá tehető, így nem kell gombot nyomni az olvasás során. Ez különösen a szövegfelolvasás funkcióval együtt használható hatékonyan. A szöveg elrendezése a képernyőn megjelenő tartalom elforgatásával még jobban az egyéni igényekhez igazítható.


Formátumok


Az összes hasznos fájl formátumot kezeli, nem csak szöveges, hanem többféle multimédia kiterjeztést is. Többek között: txt, pdf, epub, html, rtf, pb2, chm, djvu, mobi, doc, xls, fb2, oeb, trc, prc, jpg, bmp, png és gif


Képtár


További szolgáltatásként több funkció is használható az olvasáson kívül. Megnézhetőek a memóriában vagy memóriakártyán tárolt fotók. A képek az E-ink kijelző miatt szürkeárnyalatosan jelennek meg.


Technikai specifikáció:
Kijelző 6", 1024 x 758 px, 16 szürkeárnyalatos e-Ink Pearl kijelző
Processzor Rockchip 2818 600MHZ
Memória 4 GB NAND ROM, 128 MB RAM
Memória bővítés microSDHC kártya támogatás (max. 32 GB)
Könyvtartalom 275 előre telepített általános– és középiskolai kötelező olvasmánnyal
E-könyv formátumok TXT, PDF, EPUB, HTML, RTF, PB2, CHM, ZIP/RAR, DJVU, MOBI, DOC, XLS, FB2, OEB, TRC, PRC
Képrofmátumok JPG, BMP, PNG, GIF
Hangformátum MP3
USB csatlakozás micro USB 2.0
Funkciók Állítható betűméret, forgatható kijelző, könyvjelző, felolvasás
Méret 114 x 115.8 x 8 mm
Akkumulátor Lithium 1500 mAh

Gyártó
Wayteq
Kijelző méret
6 "
Belső memória
4 GB

Az olcsó.hu WayteQ xBook School 2015-2016 E-book olvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy WayteQ xBook School 2015-2016 E-book olvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.