PocketBook 612 E-book olvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Linux alatt futó PocketBook  612 elektronikus könyvvel egy teljesen új élményben lehet része. A 2GB belső adattároló memóriával és egy micro SD memóriakártya bővítő foglalattal rende Teljes leírás >

Termékleírás

A Linux alatt futó PocketBook  612 elektronikus könyvvel egy teljesen új élményben lehet része. A 2GB belső adattároló memóriával és egy micro SD memóriakártya bővítő foglalattal rendelkező eBookkal minden könyvet, újságot és egyéb szövegformátumot elmenthet. A praktikus és könnyű PocketBook 612-t bárhova magával viheti. Ez az elektronikus könyv 6 colos, 800 x 600 pixeles felbontású képernyőjének köszönhetően a papírkönyvekhez hasonló kényelmet garantál az olvasásnál.Ez a nagyon modern elektronikus könyv ráadásul számos hasznos funkciót kínál: Text-to-Speech, szótárak, widgetek, e-mail ... A WiFi és Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően természetesen a vezeték nélküli hálózati csatlakozásra is mód nyílik. És ha mindez még nem lenne elegendő, a PocketBook 612 a JPEG, BMP, PNG, TIFF, valamint az MP3 audio fájlokkal is kompatibilis! Belső menü nyelvek: angol, német, spanyol, francia, portugál, olasz, orosz, héber, szlovák, ukrán.

Gyártó
PocketBook
Kijelző méret
6 "
Belső memória
2 GB

Az olcsó.hu PocketBook 612 E-book olvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PocketBook 612 E-book olvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.