Koobe SlightBook HD Shine 6" E-book olvasó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition a legújabb nagy felbontással rendelkező e-olvasó a KOOBE termék családban. Részlet gazdag kijelzőjének és beépített háttérvilágításának köszönhetőe Teljes leírás >

Termékleírás

Koobe SLIGHTBOOK HD Shine Edition a legújabb nagy felbontással rendelkező e-olvasó a KOOBE termék családban.
Részlet gazdag kijelzőjének és beépített háttérvilágításának köszönhetően a legkisebb betű méretben is kényelmesen tud olvasni akár éjszaka is.
Úgy, ahogy Önnek a legmegfelelőbb! Kézreálló vonalvezetése, alumínium színű fővezérlő gombja, minőségi, elegáns e-könyv olvasóvá teszi készülékét, mely az Ön kezében is mindig jól mutat.

Ideális e-könyv olvasó azoknak, akik sokat utaznak, naponta ingáznak vagy szeretik olvasással tölteni a szabadságukat.
KOOBE SLIGHTBOOK HD SHINE EDITION bárhol lehetővé teszik, hogy elmerüljön kedvenc könyveiben!

KOOBE SLIGHTBOOK HD SHINE EDITION e-könyv olvasó az egyik legteljesebb és legkényelmesebb 6” hüvelykes e-könyv olvasó.
Rengeteg lehetőséget biztosít a legtökéletesebb olvasási élmény eléréséhez.
Világításának köszönhetően kényelmesen olvashat sötét helyeken is.
Nagyfelbontású kijelzőt egyenletesen világítják meg a beépített LED lámpák, melynek erősségét fokozatosan lehet változtatni, akár a teljes kikapcsolásig. Úgy, ahogy Önnek a legmegfelelőbb!

Gyártó
Koobe
Kijelző méret
6 "
Belső memória
4 GB

Az olcsó.hu Koobe SlightBook HD Shine 6" E-book olvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Koobe SlightBook HD Shine 6" E-book olvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.