Icarus Illumina HD E-book olvasó (4GB)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

ICARUS Illumina HD az első beépített háttérvilágítással rendelkező e-olvasó az ICARUS családban. Világításának köszönhetően kényelmesen olvashat sötét helyeken is. Az érintő képe Teljes leírás >

Termékleírás

ICARUS Illumina HD az első beépített háttérvilágítással rendelkező e-olvasó az ICARUS családban. Világításának köszönhetően kényelmesen olvashat sötét helyeken is. Az érintő képernyős kijelzőt egyenletesen világítják meg a beépített LED lámpák, melynek erősségét 8 fokozatban lehet változtatni, akár a teljes kikapcsolásig. Úgy, ahogy Önnek a legmegfelelőbb!

Ideális e-könyv olvasó azoknak, akik sokat utaznak, naponta ingáznak vagy szeretik olvasással tölteni a szabadságukat. ICARUS ILLUMINA HD bárhol lehetővé teszik, hogy elmerüljön kedvenc könyveiben és ér!

ICARUS ILLUMINA HD e-könyv olvasó az egyik legteljesebb és legkényelmesebb 6”inches e-könyv olvasó. Rengeteg lehetőséget biztosít a legtökéletesebb olvasási élmény eléréséhez. ICARUS ILLUMINA HD egyik legnagyobb erénye az 1024*768 pixeles felbontású tűéles, ragyogó kijelzője, mely a legújabb, beépített háttérvilágítással rendelkező, Pearl eInk technológiának köszönhet. Illetve az érintőképernyője melynek segítségével úgy lapozhatja e-könyveit, mint egy papír könyvet.

Nagyon sok beállítási lehetőséget biztosít az olvasott könyv kinézetére, így tudja kialakítani a saját szokásainak legkedvesebb e-könyv megjelenítést.
E-Ink Pearl kijelző a természetes olvasási élményért és a sosem tapasztalt élességért

Beépített háttérvilágítás
E-Ink e-paper kijelző1024*768 HD felbontással és magas kontraszt aránnyal
E-Ink Pearl kijelző 16 szürke árnyalattal
Tökéletes olvashatóság akár a sötét szobában, akár a szabadban.

Elég hely az összes könyvének

4GB belső memória (flash)
Memória bővíthető 32Gb ig Micro SD kártya segítségével (nem tartozék)

MOST TÖBB, MINT 300 KÖNYV AJÁNDÉKBA
4 GB-os belső memóriája több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amelyre most mi több, mint 300 könyvet előre elhelyezünk, hogy azonnal beleolvashasson kedvenc klasszikusaiba és most kiadott sikerkönyvekbe.
Wifi és USB 2.0 kapcsolattal

Vásárolja meg és töltse le könyveit Wifi hálózaton keresztül
Természetesen használhatja az USB 2.0 adatátviteli lehetőséget is könyvei előkészítéséhez

És még több lehetőség

Könyvjelző funkció
Háttérzene hallgatás olvasás közben
Könyvtár és fájl kezelés
4 irányú képernyő forgatási lehetőség
Automatikus lapozási funkció, melynek idejét Ön határozza meg. Úgy, ahogy a
legkényelmesebb Önnek!

Az egyik legtöbb formátumot támogató e-könyv olvasó

eKönyv: PDF, FB2, EPUB,RTF, MOBI, TXT,
HTM, CHM, PDB, DJVU, DJV, DOC, ZIP, RAR.
Adobe DRM ePub, PDF .
Kép: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF
Zene: MP3, WMA, WAV,FLAC, AAC, OGG

Tökéletes PDF kezelés:
ICARUS ILLUMINA tökéletesen támogatja a PDF formátumban történő olvasást, hiszen a PDF reflow techológiának köszönhetően a szöveget a képernyőhöz igazítja bármilyen betűméretben olvas. Emellet rengetek lehetőség van a dokumentumok személyes igényeinek formázására és az érintő képernyő segítségével a gyors lapozására.
Több könyv elolvasása egy feltöltéssel:

1,500mAh Lithium Ion akkumulátor
több ezer oldal elolvasása egy feltöltéssel

Kis méretű és pehely könnyű

125 x 180 x 10 mm
229 gramm

Doboz tartalma

ICARUS ILLUMINA HD e-reader
Micro USB kábel
Gyors használati

Gyártó
Icarus
Kijelző méret
6 "
Belső memória
4 GB

Az olcsó.hu Icarus Illumina HD E-book olvasó (4GB) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Icarus Illumina HD E-book olvasó (4GB) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.