Amazon Kindle Paperwhite E-book olvasó


44.020 Ft

"Olvass eBook-ot már ÉJSZAK is - Könnyen használható érintőképernyős eBook olvasó beépített Wifi adatkommunikációval" A napjainkban létező legfejlettebb e-Ink Paperwhite technológiáva Teljes leírás >

Boltok és árak

Kindle Paperwhite 2015 WiFi white  

Szállítási ár és információk:
A kézbesítés 2 munkanapon belül történik. A küldés pontos idejéről telefonon vagy e-mailben értesítjük.


Termékleírás

"Olvass eBook-ot már ÉJSZAK is - Könnyen használható érintőképernyős eBook olvasó beépített Wifi adatkommunikációval" A napjainkban létező legfejlettebb e-Ink Paperwhite technológiával készült eBook olvasó 62%-kal nagyobb felbontású elődjénél, 25%-kal nagyobb kontrasztot biztosít és 8 héten kerssztül egy feltöltéssel bírja az akkumlátor, akár felkapcsolt beépített világítás mellett is. Körülbelül 1500 eBook tárolására tervezték az Amazon Kindle Paperwhite mérnökei. Az olvasóba épített text-to-speech (szöveg felolvasó funkciós) segítségével felolvastathatjuk a készülékkel az írott angol szöveget, továbbá audio-könyvek, hanganyagok és mp3 lejátszására is alkalmas az Amazon Kindle Paperwhite eBook olvasó. A készülékben található wifi antenna segítségével 60 másodperc alatt frissíthetjük az eBook olvasó adatbázisát az Amazon által minden készülékhez biztosított 5GB személyes online tárhely segítségével, illetve böngészhetünk vele az interneten vagy elolvashatjuk legfrissebb eMailjeinket. Hála a beépített világításnak immáron éjszaka, akár sötétben az ágyban fekve is olvashatjuk az Amazon Kindle Paperwhite eBook olvasónkat órákon keresztül továbbra is szemiritáció és szemfáradság nélkül.Ez a tökéletes eBook olvasó.

Gyártó
Amazon
Kijelző méret
6.7 "
Belső memória
2 GB

Az olcsó.hu Amazon Kindle Paperwhite E-book olvasó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Amazon Kindle Paperwhite E-book olvasó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások