WayteQ MovieBox CX beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A WayteQ MovieBox CX új közegbe helyezi a televíziózást: az Android alapú eszközzel teljesen új lehetőségek nyílnak meg a felhasználó előtt: a teljes körű DVB-T szolgáltatások (Conax k Teljes leírás >

Termékleírás

A WayteQ MovieBox CX új közegbe helyezi a televíziózást: az Android alapú eszközzel teljesen új lehetőségek nyílnak meg a felhasználó előtt: a teljes körű DVB-T szolgáltatások (Conax kártya támogatás, EPG, felvétel, stb.) mellett telepíthető alkalmazások, internet böngészés és tovább fejlesztett média lejátszás érhető el a készülék segítségével. Az online videók elérése (pl. Youtube) azonnal hozzáférhető, több millió videós tartalommal szolgál. A meglévő, otthoni internet kapcsolatán keresztül a MovieBox CX hozzáférést biztosít sok ezer online rádióadóhoz, videó-, és zenetárhoz, TV műsorhoz.

Mindezt egy, integrált, jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető, grafikus felhasználói felületen biztosítja a MovieBox CX. A mellékelt távirányító az alapfunkciók ellátására tökéletesen alkalmas, de csatlakoztatható hagyományos (vezetékes vagy vezeték nélküli) billentyűzet, egér, Air Mouse (légegér) vagy más típusú, Android rendszert támogató, gyorsulásérzékelős (akár QWERTY gombsorral ellátott) távvezérlő, amelyek segítségével akár játszani is lehet a készüléken, a Google Play áruházból számtalan ingyenes és fizetős játék elérhető, amely a giroszkópos távirányítókkal tökéletesen játszható.

Az otthoni TV készüléket egy nagy méretű táblagéppé alakíthatjuk a MovieBox CX segítségével, hiszen az Android rendszer szinte minden funkciója teljes körűen elérhető: telepíthető programok, alkalmazások és játékok százezrei várnak letöltésre a Google Play áruházban, emelett pedig a Google szolgáltatásai is rendelkezésre állnak a funkciók minél teljes körűbb kihasználásának érdekében: Google Maps, Gmail, Hangouts, Google+, QuickOffice, Google Drive, stb.

FÖLDFELSZÍNI DIGITÁLIS TV VEVŐ

A MovieBox CX segítségével a 7 népszerű, előfizetési díj nélkül fogható digitális tévécsatorna mellett a MinDigTV Extra szolgáltatás előfizetéses csatornái is nézhető, melyeket nagyfelbontású HD és hagyományos SD minőségben sugároznak az ország szinte teljes területén. A készülék beépített CONAX kártyaolvasóval rendelkezik, ezért a MindigTV Extra előfizetői kártyákat is fogadja. Ennek segítségével akár 30 csatorna műsorát foghatja, mindössze egy antennára és egy előfizetői kártyára van szüksége.

FELVÉTEL TV ADÁSBÓL (PVR)

A csatlakoztatott USB meghajtóra (PenDrive, HDD) a kiválasztott TV adásból könnyedén, egy gombnyomással is készíthetünk azonnali felvételt, de természetesen lehetőségünk van előre beállított, időzített felvételek elkészítésére is. Csatlakoztatott külső meghajtó használatakor lehetőség van az élő adás megállítására és visszapörgetésére is!

ELEKTRONIKUS MŰSORÚJSÁG (EPG)

Az elektronikus műsorújság segítségével 7 napra előre megnézhető milyen adások lesznek elérhetőek. Könnyedén kiválasztható az adott műsor, melyet nézni vagy rögzíteni szeretne.

MÉDIALEJÁTSZÁS

Külső tároló helyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a MovieBox CX támogat (pl. MP4, MKV, FLV, MP3, JPEG, stb…), de tetszés szerint akár egy teljesen új lejátszó program is telepíthető a készülékre, így mindig a legújabb dekódereket használhatjuk, gyakorlatilag minden kódolású filmet le tudunk játszani a készülékkel. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.

CSATLAKOZÁSOK

A set-top box modern TV-készülékekre csatlakoztatható a HDMI vagy komponens csatlakozásán keresztül, régebbi készülékekhez pedig a hagyományos RCA vagy SCART* csatlakozás használható. Ezen felül digitális hangkimenet, valamint antenna be és kimenet található a készüléken. Külső eszközök csatolásához 4 db. USB port áll rendelkezésre, valamint a készülék belső tárhelyét akár microSD kártyával is kibővíthetjük.
*RCA-SCART kábel közbeiktatásával (nem tartozék)

Android alapú DVB-T szabványú vevődekóder (MPEG-4 H.264 HD)
1080p/720p felbontás, Conax 7.0 kártyaolvasó
WiFi csatlakozás, 4 db. USB port, microSD bővítés
Multimédia (film, kép, zene) lejátszás
USB-lejátszás és felvétel (PVR), 7 napos EPG
Telepíthető alkalmazások, internet böngésző
1 GB RAM, 4 GB belső tárhely
Többcsatornás hang támogatása
HDMI, komponens és kompozit (RCA) videó kimenet

Gyártó
Wayteq
Tuner típusa
DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu WayteQ MovieBox CX beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy WayteQ MovieBox CX beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.