Technisat Digyboxx T4 CX beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

HDTV földi vevő, MPEG4/MPEG2, DVB-T, HDMI, Magyar menű Technikai tulajdonságok: Technisat DiGYBOXX T4 CX egy DTT (földi digitális) vevőkészülék, ami SDTV és HDTV programok vételére is al Teljes leírás >

Termékleírás

HDTV földi vevő, MPEG4/MPEG2, DVB-T, HDMI, Magyar menű Technikai tulajdonságok: Technisat DiGYBOXX T4 CX egy DTT (földi digitális) vevőkészülék, ami SDTV és HDTV programok vételére is alkalmas a legmagasabb minőségben (MPEG - 4) egy földi antenna segítségével. A készülék ezen felül intelligens kártya-olvasóval is szerelt, ami CONAX rendszerű programok dekódolására képes, így biztosítva a legjobb DTT-programok  vételét. DiGYBOXX T4 CX ideálisan használható a kempingezés közben is, mivel 12 voltos akkumulátorról is üzemeltethető. 1x Scart csatlakozás 1x HDMI digitális 3x Audió kimenet (1x digitális Audió kimenet Dolby AC3, 2x analóg audio kimenet) 1x RF bemenet csatlakozó (IEC női) 1x RF kimeneti csatlakozó (IEC hurok révén)

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Technisat Digyboxx T4 CX beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Technisat Digyboxx T4 CX beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.