Technisat Digit SIR beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Digit SIR Fekete TV és Rádió Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül. TechniMatic Ez a frissítésre szolgáló TechniSat szolgáltatás mindig aktualiz Teljes leírás >

Termékleírás

Digit SIR Fekete

TV és Rádió

Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül.

TechniMatic

Ez a frissítésre szolgáló TechniSat szolgáltatás mindig aktualizálja az Ön eszközén található szoftvert. Amint az operációs rendszer fejlesztései rendelkezésre állnak, az eszköz automatikusan frissíti a szoftvert a megadott időpontban (amely a TV készülék menüjében állíthatóbe). Ezzel nagyfokú jövőbeli biztonságot, valamint szélesebb körű és fejlettebb funkciókat biztosít.

HDTV

HDTV a High Definition Television rövidítése, ami kíváló képminőséget takar. HDTV-vel sokkal részletesebben és sokkal finomabb árnyalatokkal jeleníthet meg képeket. A Kontrasztok és kontúrok pontosabbak, és a színek valósághűbbek. Ezen felül, szélesvásznú formátumban a HDTV adások sokkal jobban megfelelnek az emberi szemnek. Összességében egy sokkal élénkebb hatást teremt.

USB Felvétel

Vegyen fel TV és rádió műsorokat egy külső tárhelyre USB segítségével.

Timeshift

Ez az ügyes és népszerű rögzírési módszer lehetővé teszi, hogy már rögzítés közben elkezdhesse a visszajátszást. Így a rögzítés és a lejátszás egy időben történik. A rögzítés közbeni lejátszás bármikor megállítható és később újra elindítható. Emellett a kedvenc jelenetek megismételhetők, a nem kívánt részek pedig átugorhatók. Így saját maga tudja beállítani a felvétel kezdetének idejét és menetét.

Irdeto

Integrált Irdeto dekódoló rendszer SmartKártya olvasóval Pay TV és Pay Rádió műsorok vételéhez.

HDMI (out)

Ez a nagyteljesítményű interface elsősorban nagy felbontású képek és igényes hangfelvételek gyors digitális, veszteség nélküli átvitelére szolgál. Még bonyolult képi tartalmak és gyors szekvenciák megjelenítése is elsőosztályú minőségben történik. A nagyteljesítményű kapacitás mellett, a HDMI kapcsolatokra a kétirányú adatátviteli lehetőség is jellemző.

MP3 lejátszás

Ez a TV készülék MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek lejátszásához integrált visszajátszás funkcióval rendelkezik.

JPEG

Az USB-n keresztül csatlakoztatott adathordozóról közvetlenül a TV-jén keresztül nézheti meg pl. nyaralásról készített fényképeit JPG formátumban.

EPG

Elektronikus műsor információ szolgáltatás.

Freesat Digital

Széles körű TV és rádió adók foghatók szatellittel, mint ahhogy ez lehetséges kábellel és antennával is.Több száz nemzetközi TV és rádió adó fogható ingyen csak az Astra 19.2° Keleti műholdas pozicióból.

ePID

Elektronikus műsor információ szolgáltatás.

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-S DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Technisat Digit SIR beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Technisat Digit SIR beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.