Technisat Digit S2 HD beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Digit S2 HD, fekete A DIGIT S2 HD egy kompakt HDTV-alkalmas digitális szatellit vevő,a mely kódolatlan TV és Rádió műsorok vételéhez alkalmas A DIGIT S2 HD számos TechniSat értéknövelt sz Teljes leírás >

Termékleírás

Digit S2 HD, fekete

A DIGIT S2 HD egy kompakt HDTV-alkalmas digitális szatellit vevő,a mely kódolatlan TV és Rádió műsorok vételéhez alkalmas

A DIGIT S2 HD számos TechniSat értéknövelt szolgáltatást tartalmaz pl. ingyenes kényelmes elektronikus műsor információ - "SiehFern INFO", műsorlista kezelő, ISIPRO, vagy a TechniFamily szülői felügyelet funkció. Speciális tulajdonsága, hogy tartalmaz egy loop-through funkciót, amellyel több digitális vevőt futtathat egy LNB outputról (pl. egy a nappaliban, egy ahálószobában).

TV és Rádió

Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül.

"SiehFern INFO" (SFI)

Ez az ingyenes elektronikus műsorinfromációs szolgáltatás (ePID) lehetővé teszi, hogy a TechniSat aktuális és átfogó áttekintést nyújthasson ingyenesen számos csatornáról. , egyedi igényekhez igazítható, valamint mindig rendelkezésre áll. A SiehFern INFO segítségével az időzítők könnyen bekapcsolhatók – csak egy gombnyomás szükséges hozzá a távirányítón.

ISIPRO

Az ingyenes TechniSat csatorna lista kezelő kiküszöböli a macerás manuális csatornakeresést. Ez a szolgáltatás automatikusan frissíti a csatornalistát amikor a csatornák frekvenciát váltanak, vagy amikor ki-/bekapcsolja készülékét. Ez a folyamat akkor történik meg, ha előtte beleegyezett a frissítésbe. Az egyedi listák megmaradnak, és kiegészülnek ahol kell.

TechniMatic

Ez a frissítésre szolgáló TechniSat szolgáltatás mindig aktualizálja az Ön eszközén található szoftvert. Amint az operációs rendszer fejlesztései rendelkezésre állnak, az eszköz automatikusan frissíti a szoftvert a megadott időpontban (amely a TV készülék menüjében állíthatóbe). Ezzel nagyfokú jövőbeli biztonságot, valamint szélesebb körű és fejlettebb funkciókat biztosít.

AutoInstall

Ha a TV készüléket először használja, néhány fontos beállítást (különösen a helyi feltételek beállítását) el kell végeznie. A TechniSat install wizzard jól érthető instrukciói segítik az egyszerű dialógusok végigvitelét, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a szükséges konfigurálást. Így a TV készülékét rövid időn belül használhatja.

TechniFamily

A TechniFamily segítségével jelszóval védett felhasználói profilokat hozhat létre. Minden egyes profilhoz külön, személyre szabottan beállíthatja a hozzáférési opciókat és korlátozásokat, pl. egyes csatornák esetében a napi TV-nézési időpontokat, és maximális használati időtartamokat. A szülők így hozzáigazíthatják a TV-nézési szokásokat gyermekükkel kapcsolatos igényeikhez.

HDTV

HDTV a High Definition Television rövidítése, ami kíváló képminőséget takar. HDTV-vel sokkal részletesebben és sokkal finomabb árnyalatokkal jeleníthet meg képeket. A Kontrasztok és kontúrok pontosabbak, és a színek valósághűbbek. Ezen felül, szélesvásznú formátumban a HDTV adások sokkal jobban megfelelnek az emberi szemnek. Összességében egy sokkal élénkebb hatást teremt.

HDMI (out)

Ez a nagyteljesítményű interface elsősorban nagy felbontású képek és igényes hangfelvételek gyors digitális, veszteség nélküli átvitelére szolgál. Még bonyolult képi tartalmak és gyors szekvenciák megjelenítése is elsőosztályú minőségben történik. A nagyteljesítményű kapacitás mellett, a HDMI kapcsolatokra a kétirányú adatátviteli lehetőség is jellemző.

USB High Speed

Az USB HighSpeed interface egyszerű kapcsolódást és gyors digitális adatátvitelt biztosít különféle eszközökhöz, maximum 480 Mbit/s nagyságig.

MP3 lejátszás

Ez a TV készülék MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek lejátszásához integrált visszajátszás funkcióval rendelkezik.

JPEG

Az USB-n keresztül csatlakoztatott adathordozóról közvetlenül a TV-jén keresztül nézheti meg pl. nyaralásról készített fényképeit JPG formátumban.

TechniRouter-ready

Ez a vevő kompatibilis minden TechniRouter termékkel. Támogatja az SCR technológiát kibővített DiSEqC protokollal, az EN 50494 európai szabványnak megfelelően. Az SCR (Satellite Channel Routing) technológia egyedi frekvenciával több szatellites csatornát képes eljuttatni egy kijelölt vevőhöz egyetlen kábelrendszerrel.

Freesat Digital

Széles körű TV és rádió adók foghatók szatellittel, mint ahhogy ez lehetséges kábellel és antennával is.Több száz nemzetközi TV és rádió adó fogható ingyen csak az Astra 19.2° Keleti műholdas pozicióból.

ePID

Elektronikus műsor információ szolgáltatás.

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-S DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Technisat Digit S2 HD beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Technisat Digit S2 HD beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.