Technisat Digit ISIO S International Edition


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DIGIT ISIO S International Edition egy digitális HDTV szatellit vevő, amely nem csak a digitális műsorok szatellites vételét teszi lehetővé, hanem internethozzásférést is biztosít. Fedezze Teljes leírás >

Termékleírás

A DIGIT ISIO S International Edition egy digitális HDTV szatellit vevő, amely nem csak a digitális műsorok szatellites vételét teszi lehetővé, hanem internethozzásférést is biztosít. Fedezze fel az internetet TV készüléke segítségével és élvezze a TechniSat új szolgáltatás portálját, az ISIO Live!-ot. Ingyenes böngészésre is van lehetősége. A DIGIT ISIO S International Edition DVR ready, ami azt jelenti, hogy fel tud venni TV és rádió adásokat egy külső tárhelyre (pl. USB-s merevlemezre). Az integrált TWIN tunernek köszönhetően egy külső tárhely csatlakoztatásával lehetséges egy programot felvenni, miközben egy másikat néz. Otthoni hálózat használatához a DIGIT ISIO S International Edition támogatja a Universal Plug and Play (server and client) funkciót, így könnyen kezelhet számos multimédiás adatot, pl. digitális képek, zenék, vagy videók.TV és Rádió

Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül.

ISIO Internet-Technológia

Ez az eszköz, amely komplett IP funkcionalitással, hozzáférést biztosít interaktív szolgáltatásokhoz, médiakönyvtárakhoz, ingyenes internetes böngészéshez, Video-on-demand szolgáltatás igénybevételéhez, valamint HbbTV alkalmazásokhoz (a HbbTV az a technológia, amely segítségével TV-nézés közben hozzáférhetővé válnak a csatornához kapcsolódó internet tartalmak).

HbbTV

Interaktív kiegészítő szolgáltatás és plusz információ az adott csatornáról az interneten kersztül.

TechniMatic

Ez a frissítésre szolgáló TechniSat szolgáltatás mindig aktualizálja az Ön eszközén található szoftvert. Amint az operációs rendszer fejlesztései rendelkezésre állnak, az eszköz automatikusan frissíti a szoftvert a megadott időpontban (amely a TV készülék menüjében állíthatóbe). Ezzel nagyfokú jövőbeli biztonságot, valamint szélesebb körű és fejlettebb funkciókat biztosít.

AutoInstall

Ha a TV készüléket először használja, néhány fontos beállítást (különösen a helyi feltételek beállítását) el kell végeznie. A TechniSat install wizzard jól érthető instrukciói segítik az egyszerű dialógusok végigvitelét, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a szükséges konfigurálást. Így a TV készülékét rövid időn belül használhatja.

TechniFamily

A TechniFamily segítségével jelszóval védett felhasználói profilokat hozhat létre. Minden egyes profilhoz külön, személyre szabottan beállíthatja a hozzáférési opciókat és korlátozásokat, pl. egyes csatornák esetében a napi TV-nézési időpontokat, és maximális használati időtartamokat. A szülők így hozzáigazíthatják a TV-nézési szokásokat gyermekükkel kapcsolatos igényeikhez.

MyTechniSat App

Még sosem volt ilyen egyszerű TV-s vevőjének, távprogramozó- vagy multimédiás készülékének használata. A MyTechniSat okostelefon alkalmazássalal a kompatibilis eszközök közvetlenül okostelefonjáról irányíthatók; készülékén műsor adatok és időzítők megtekinthetők interneten keresztül kényelmesen az érintőképernyős készülék interface-ről. A MyTechniSat smart multimédia funkciókat is biztosít.

HDTV

HDTV a High Definition Television rövidítése, ami kíváló képminőséget takar. HDTV-vel sokkal részletesebben és sokkal finomabb árnyalatokkal jeleníthet meg képeket. A Kontrasztok és kontúrok pontosabbak, és a színek valósághűbbek. Ezen felül, szélesvásznú formátumban a HDTV adások sokkal jobban megfelelnek az emberi szemnek. Összességében egy sokkal élénkebb hatást teremt.

Twin tuner

A tuner twin egységként kapható. Ez azt jelenti, hogy két csatornát vehet igénybe egyszerre, pl. egyidejűleg nézhet az egy műsort és felvehet egy másikat, valamint párhuzamosan nézhet két műsort (Picture in Picture).

DVRready

Rögzítse könnyedén kedvenc filmjeit, vagy zenéit külső tároló eszközre. A Timeshift funkció segítségével veszteség nélkül archiválhatja, vagy visszajátszhatja ezeket. Azt javasoljuk, hogy ehhez használja a TechniSat Streamstore24 USB meghajtót. amennyiben más gyártók USB eszközét használja, ellenőrizze annak kompatibilitását a forgalmazónál, hogy biztosan együttműködjenek.

Timeshift

Ez az ügyes és népszerű rögzírési módszer lehetővé teszi, hogy már rögzítés közben elkezdhesse a visszajátszást. Így a rögzítés és a lejátszás egy időben történik. A rögzítés közbeni lejátszás bármikor megállítható és később újra elindítható. Emellett a kedvenc jelenetek megismételhetők, a nem kívánt részek pedig átugorhatók. Így saját maga tudja beállítani a felvétel kezdetének idejét és menetét.

Tökéletes Felvétel

Érzékeli a sugárzás idejének eltolódását a DVR módban.

2db Általános Interface (CI+)

Ez a TV készülék rendelkezik Általános Interface-szel (CI+). Ezt az Általános Interface-t a CI+ modullal együtt kell használni, amely megfelel a SmartKártyának, így hozzáférést biztosít olyan kódolt adókhoz, mint pl. a Pay TV, vagy a Pay Radio.

Pay TV ready

Ezzel a TV készülékkel foghatók fizetős kódolt csatornák tartalmai is (Pay TV). A Pay TV vételéhez elő kell fizetnie az adott Pay TV szolgáltatónál.

HD-XTRA

A HD-XTRA-nak köszönhetően az eszköz tökéletesen alkalmas a lehető legszélesebb körű HDTV csatornák vételére. Nem csak az ingyenes HDTV csatornákat képes fogni, hanem az integrált CI+ interface-nek köszönhetően minden létező Pay TV csatorna szolgáltatót is, pl. a Sky, a HD+ és más csatornákat.

Univerzális Plug And Play (UPnP)

Ez a készülék integrált Ethernet interface (és opcionális plusz WLAN adapter) segítségével egyszerűen integrálható az otthoni hálózatba, így lehetővé teszi különféle multimédia eszközök pl. PC, TV, hi-fi, digitális kamera és számos egyéb eszköz csatlakoztatását az UPnP/DLNA-n keresztül.

Conax

Az integrált Conax dekódoló rednszer SmartKártya olvasóval együtt Pay TV és Pay Rádió sugárzás vételére szolgál.

Hálózati interface

A hálózati interface feladata, hogy hozzákapcsolja az eszközt az otthoni hálózathoz, pl DSL routeren keresztül.

HTML5

HTML5 alapú video-on-demand szolgáltatások pl. YouTube elérhetők ISIO eszközével az integrált HTML5 támogatásnak köszönhetően. A jövőben még több HTML5 ajánlat lesz elérhető ISIO kéeszülékére, mivel a HTML5 videó a szabványos formátum a weboldalakon.

PIP funkció

A Picture in Picture (PIP) funkció lehetővé teszi, hogy TV készülékén minimalizáljon egy csatornát és a képernyő sarkába helyezze miközben egy másik csatornát néz a fő képernyőn.

HDMI (out)

Ez a nagyteljesítményű interface elsősorban nagy felbontású képek és igényes hangfelvételek gyors digitális, veszteség nélküli átvitelére szolgál. Még bonyolult képi tartalmak és gyors szekvenciák megjelenítése is elsőosztályú minőségben történik. A nagyteljesítményű kapacitás mellett, a HDMI kapcsolatokra a kétirányú adatátviteli lehetőség is jellemző.

3db USB

Az USB HighSpeed interface-ek egyszerű kapcsolódást és gyors digitális adatátvitelt biztosítanak különféle eszközökhöz, maximum 480 Mbit/s nagyságig.

SD kártyaolvasó

Flash tárhely kártya olvasó SD/MMC formátumban

MP3 lejátszás

Ez a TV készülék MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek lejátszásához integrált visszajátszás funkcióval rendelkezik.

JPEG

Az USB-n keresztül csatlakoztatott adathordozóról közvetlenül a TV-jén keresztül nézheti meg pl. nyaralásról készített fényképeit JPG formátumban.

Szerkesztés funkció

A rögzített műsorokat később szerkesztheti (pl. törölheti a reklámblokkokat) a könnyen kezelhető vágó és szerkesztő eszköz segítségével.

EPG

Elektronikus műsor információ szolgáltatás.

TechniRouter-ready

Ez a vevő kompatibilis minden TechniRouter termékkel. Támogatja az SCR technológiát kibővített DiSEqC protokollal, az EN 50494 európai szabványnak megfelelően. Az SCR (Satellite Channel Routing) technológia egyedi frekvenciával több szatellites csatornát képes eljuttatni egy kijelölt vevőhöz egyetlen kábelrendszerrel.

Freesat Digital

Széles körű TV és rádió adók foghatók szatellittel, mint ahhogy ez lehetséges kábellel és antennával is.Több száz nemzetközi TV és rádió adó fogható ingyen csak az Astra 19.2° Keleti műholdas pozicióból.

ePID

Elektronikus műsor információ szolgáltatás.

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-S DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Technisat Digit ISIO S International Edition beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Technisat Digit ISIO S International Edition beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.