TechniSat Satboxx HD+ beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

TechniSat Satboxx HD+ fehér The Satboxx HD+ egy kíváló ár-érték arányú HDTV-alkalmas digitális műholdas vevő. A vevő jól felszerelt az integrált HD+ dekódolónak és a 6 hónapos HD+ k Teljes leírás >

Termékleírás

TechniSat Satboxx HD+ fehér

The Satboxx HD+ egy kíváló ár-érték arányú HDTV-alkalmas digitális műholdas vevő. A vevő jól felszerelt az integrált HD+ dekódolónak és a 6 hónapos HD+ kártyának köszönhetően.

TV és Rádió
Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül.

HDTV
HDTV a High Definition Television rövidítése, ami kíváló képminőséget takar. HDTV-vel sokkal részletesebben és sokkal finomabb árnyalatokkal jeleníthet meg képeket. A Kontrasztok és kontúrok pontosabbak, és a színek valósághűbbek. Ezen felül, szélesvásznú formátumban a HDTV adások sokkal jobban megfelelnek az emberi szemnek. Összességében egy sokkal élénkebb hatást teremt.

HD + 6 months
Ezzel az eszközzel nem csak az ingyenes HD és SD programok, hanem a kódolt privát csatornák is foghatók pl. RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL II HD, SPORT1 HD... A csomaghoz járó HD+ kártyával 6 hónap ingyen hozzáférés jár a HD+ ajánlatokhoz.

Nagravision
SmartKártya olvasóval ellátott integrált Nagravision dekódoló rendszer, Pay TV és Pay Rádió műsorok vételéhez.

HDMI (out)
Ez a nagyteljesítményű interface elsősorban nagy felbontású képek és igényes hangfelvételek gyors digitális, veszteség nélküli átvitelére szolgál. Még bonyolult képi tartalmak és gyors szekvenciák megjelenítése is elsőosztályú minőségben történik. A nagyteljesítményű kapacitás mellett, a HDMI kapcsolatokra a kétirányú adatátviteli lehetőség is jellemző.

USB High Speed
Az USB HighSpeed interface-ek egyszerű kapcsolódást és gyors digitális adatátvitelt biztosítanak különféle eszközökhöz, maximum 480 Mbit/s nagyságig.

EPG (Elektronikus Programújság)
Az integrált EPG-vel gyorsan átnézheti a jelenlegi műsorokat. Különféle clear view-ban navigál más csatornákból az adott műsorba átvitt adatok között.

Freesat Digital
Széles körű TV és rádió adók foghatók szatellittel, mint ahhogy ez lehetséges kábellel és antennával is.Több száz nemzetközi TV és rádió adó fogható ingyen csak az Astra 19.2° Keleti műholdas pozicióból.

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-S
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu TechniSat Satboxx HD+ beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TechniSat Satboxx HD+ beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.