TechniSat DigiCorder ISIO C beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TechniSat merevlemezes DigiCorder vevő termékcsalád tagjai termékgenerációk óta a legjobb digitális szatellit vevőegységek közé tartoznak a piacon. A klasszikus 19”-os dombornyomott fém Teljes leírás >

Termékleírás

A TechniSat merevlemezes DigiCorder vevő termékcsalád tagjai termékgenerációk óta a legjobb digitális szatellit vevőegységek közé tartoznak a piacon. A klasszikus 19”-os dombornyomott fémházban lévő, elegáns 6 soros LED kijelzős, alumíniummal kombinált és világitó gombokkal ellátott távirányítóval rendelkező DigiCorder ISIO C igazi csúcs dizájn. A készülék standard HDTV Twin tunerrel, integrált digitális videó felvevővel (DVR), számos értéknövelt szolgáltatással és kivételes interface-szel rendelkezik, a merevlemezes vevő intuitív internet szolgáltatásokat, video on demand és interaktív szolgáltatásokhoz való hozzáférést biztosít, mindezekkel full hybrid TV élményt garantál.

Jellemzők:

HDTV twin tuner
Integrált merevlemez (500 GB vagy 1 TB )
IP modul média könyvtárak, video on demand szolgáltatások, és alkalmazások eléréséhez
Ingyenes böngészés, HbbTV és ISIO Live! (TechniSat szolgáltatás portál)
2 CI + interface (kompatibilis a Cable Germany CI +-al és a Cable kiosk CI +-al)
UPnP / DLNA kliens és otthoni hálózati szerver funkció

TV és Rádió

Minden ingyenes digitális TV és rádió csatorna vétele kábel TV-n keresztül.

ISIO Internet-Technológia

Ez az eszköz, amely komplett IP funkcionalitással, hozzáférést biztosít interaktív szolgáltatásokhoz, médiakönyvtárakhoz, ingyenes internetes böngészéshez, Video-on-demand szolgáltatás igénybevételéhez, valamint HbbTV alkalmazásokhoz (a HbbTV az a technológia, amely segítségével TV-nézés közben hozzáférhetővé válnak a csatornához kapcsolódó internet tartalmak).

ISIOLive!

Az ISIOLive! a TechniSat saját szolgáltatás portálja, amely izgalmas extra szolgáltatásokat biztosít. A jelenlegi TechniSat asjtóközlemények naprakészen tartják Önt a TV nézés világában. Ezen felül az ISIOLive! hasznos információt is biztosít ISIO eszközéről, amelyet videókban érthetően elmagyarát. Valamint hozzáférést biztosít egy kibővített Internet rádió listához, zenékhez, és hírekhez világ szerte.

HbbTV

Interaktív kiegészítő szolgáltatás és plusz információ az adott csatornáról az interneten kersztül.

"SiehFern INFO Plus" (SFI+)

A kibővített elektronikus műsor információ (ePID) lehetővé teszi, hogy a TechniSat aktuális és átfogó áttekintést nyújthasson ingyenesen számos csatornáról. A program megtekintése maximum 7 napot foglal magában és ki lett bővítve egy kereső és egy műfaj- és (szatellites vétellel) képi tartalom alapján a kiválasztott programokat rendező funkcióval. Az időzítők könnyen bekapcsolhatók a SiehFern INFO Plus-szal.

ISIPRO kábel

Az ingyenes TechniSat csatorna lista kezelő kiküszöböli a macerás manuális csatornakeresést. Ha kikapcsolja a TV készüléket, a csatornakeresés automatikusan beindul, és az eredményt összehasonlítja a csatorna listákkal. Amennyiben a csatornák kiosztásában változást tapasztal, üzenetet küld, melyben jelzi, hogy a frissített csatorna lista jelenik meg (amikor a TV-t legközelebb bekapcsolja). A személyre szabott listákat megőrzi és ezeket is megfelelően frissíti.

TechniMatic

Ez a frissítésre szolgáló TechniSat szolgáltatás mindig aktualizálja az Ön eszközén található szoftvert. Amint az operációs rendszer fejlesztései rendelkezésre állnak, az eszköz automatikusan frissíti a szoftvert a megadott időpontban (amely a TV készülék menüjében állíthatóbe). Ezzel nagyfokú jövőbeli biztonságot, valamint szélesebb körű és fejlettebb funkciókat biztosít.

AutoInstall

Ha a TV készüléket először használja, néhány fontos beállítást (különösen a helyi feltételek beállítását) el kell végeznie. A TechniSat install wizzard jól érthető instrukciói segítik az egyszerű dialógusok végigvitelét, így gyorsan és könnyedén elvégezheti a szükséges konfigurálást. Így a TV készülékét rövid időn belül használhatja.

TechniFamily

A TechniFamily segítségével jelszóval védett felhasználói profilokat hozhat létre. Minden egyes profilhoz külön, személyre szabottan beállíthatja a hozzáférési opciókat és korlátozásokat, pl. egyes csatornák esetében a napi TV-nézési időpontokat, és maximális használati időtartamokat. A szülők így hozzáigazíthatják a TV-nézési szokásokat gyermekükkel kapcsolatos igényeikhez.

HDTV

HDTV a High Definition Television rövidítése, ami kíváló képminőséget takar. HDTV-vel sokkal részletesebben és sokkal finomabb árnyalatokkal jeleníthet meg képeket. A Kontrasztok és kontúrok pontosabbak, és a színek valósághűbbek. Ezen felül, szélesvásznú formátumban a HDTV adások sokkal jobban megfelelnek az emberi szemnek. Összességében egy sokkal élénkebb hatást teremt.

Twin tuner

A tuner twin egységként kapható. Ez azt jelenti, hogy két csatornát vehet igénybe egyszerre, pl. egyidejűleg nézhet az egy műsort és felvehet egy másikat, valamint párhuzamosan nézhet két műsort (Picture in Picture).

DVR

Az integrált digitális video felvevővel (DVR) a TV és rádió műsorok minőség veszteség nélkül felvehetők. A TV és rádió adások felvételén és visszajátszásán kívül a digitális technológia lehetővé teszi számos más kényelmes funkciót, pl. time-shift TV (timeshift)

Timeshift

Ez az ügyes és népszerű rögzírési módszer lehetővé teszi, hogy már rögzítés közben elkezdhesse a visszajátszást. Így a rögzítés és a lejátszás egy időben történik. A rögzítés közbeni lejátszás bármikor megállítható és később újra elindítható. Emellett a kedvenc jelenetek megismételhetők, a nem kívánt részek pedig átugorhatók. Így saját maga tudja beállítani a felvétel kezdetének idejét és menetét.

Tökéletes Felvétel

Érzékeli a sugárzás idejének eltolódását a DVR módban.

2db Általános Interface (CI+)

Ez a TV készülék rendelkezik Általános Interface-szel (CI+). Ezt az Általános Interface-t a CI+ modullal együtt kell használni, amely megfelel a SmartKártyának, így hozzáférést biztosít olyan kódolt adókhoz, mint pl. a Pay TV, vagy a Pay Radio.

Pay TV ready

Ezzel a TV készülékkel foghatók fizetős kódolt csatornák tartalmai is (Pay TV). A Pay TV vételéhez elő kell fizetnie az adott Pay TV szolgáltatónál.

Univerzális Plug And Play (UPnP)

Ez a készülék integrált Ethernet interface (és opcionális plusz WLAN adapter) segítségével egyszerűen integrálható az otthoni hálózatba, így lehetővé teszi különféle multimédia eszközök pl. PC, TV, hi-fi, digitális kamera és számos egyéb eszköz csatlakoztatását az UPnP/DLNA-n keresztül.

Conax

Az integrált Conax dekódoló rednszer SmartKártya olvasóval együtt Pay TV és Pay Rádió sugárzás vételére szolgál.

Hálózati interface

A hálózati interface feladata, hogy hozzákapcsolja az eszközt az otthoni hálózathoz, pl DSL routeren keresztül.

PIP funkció

A Picture in Picture (PIP) funkció lehetővé teszi, hogy TV készülékén minimalizáljon egy csatornát és a képernyő sarkába helyezze miközben egy másik csatornát néz a fő képernyőn.

Dolby Digital +

HD DVD, Blu-ray, vagy Dolby Digital Plus-al kompatibilis TV adások nézéséhez csatlakoztatható a Dolby Digital hangosítás az optikai, vagy elektromos kimeneten keresztül. A Dolby Digital Plus hifi-t, több csatornát, és erősebb optikai média kódoltságot biztosít.

Gyártó
Technisat
Tuner típusa
DVB-C
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu TechniSat DigiCorder ISIO C beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TechniSat DigiCorder ISIO C beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.