Synaps THD-2856 beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ismeri az MPEG2/MPEG4 (H.264) & DVB-T szabványokat, így képes az új, digitális sugárzás vételére! Átálláshoz ideális lehet! Free-To Air. INGYEN nézheti a szabadon fogható földi Teljes leírás >

TermékleírásIsmeri az MPEG2/MPEG4 (H.264) & DVB-T szabványokat, így képes az új, digitális sugárzás vételére! Átálláshoz ideális lehet!
Free-To Air. INGYEN nézheti a szabadon fogható földi adásokat.
USB 2.0 csatlakozó. Csatlakoztassa pendrive-ját, külső merevlemezét, mp3 lejátszóját a készülékhez, és könnyen nézegethet képeket, hallgathat zenéket, vagy nézhet filmeket!
Dolbi Digital Plus szabványt támogatja
Felvétel külső adattárolóra: A modern videómagnó. Sosem marad le semmiről, mindent felvehet és később visszanézhet!
TimeShift funkció: Megállítható és visszatekerhető élő adás, akár reklámok nélkül tévézhet!
Minden média szabványt, kiterjesztést ismer (MKV, AVI, MOV, MPG, MP4 stb...) Így gyakorlatilag akadály nélkül, bármely formátumú internetről letöltött filmmel megbírkózik!
Elektronikus műsorújság (EPG). Nem kell többé TV magazinokra költenie, ingyen megnézheti mi megy, vagy mi fog menni a TV-ben.
Felhasználóbarát, egyszerű, kezelhető menürendszer
Támogatja a feliratokat
MP3 & JPEG támogatás (zene hallgatás és kép nézegetés)
Frissíthető USB porton keresztül (Ha új szoftver készül az eszközhöz, még több funkcióval, ön könnyen telepítheti az otthonából!)
Programozható felvétel, például a napi sorozatokat beállíthatjuk, és felvehetjük, így később is megnézhetők.
Digitális kimenetek: HDMI és SPDIF csatlakozó (Full HD) segítségével bármely nagyfelbontású eszközön (LCD TV, HIFI) élvezhető digitális tartalmak (video/audio)
Alacsony fogyasztás stand-by (kikapcsolt, készenléti) állapotban (<0,5 W)


Gyártó
Synaps
Tuner típusa
DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Synaps THD-2856 beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Synaps THD-2856 beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.