Strong SRT 8112 beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Élvezze a szabadon fogható adásokat kiváló minőségben a STRONG SRT 8112 készülékével! Csatlakoztassa TV-jéhez HDMI vagy SCART kábellel és egy HiFi sztereó erősítőhöz audio kábelen k Teljes leírás >

Termékleírás

Élvezze a szabadon fogható adásokat kiváló minőségben a STRONG SRT 8112 készülékével! Csatlakoztassa TV-jéhez HDMI vagy SCART kábellel és egy HiFi sztereó erősítőhöz audio kábelen keresztül a kitűnő hangminőségért! Az SRT 8112 a legújabb kényelmi extrákkal rendelkezik: USB felvétel, multimédia lejátszó, EPG időzítő funkcióval, a legfrissebb energiatakarékossági technológia és még sok egyéb funkció.

Gyártó
Strong
Tuner típusa
DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Strong SRT 8112 beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Strong SRT 8112 beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.