Strong SRT 2220 műholvevő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A STRONG SRT 2220 készülékkel felfedezheti az Android rendszer által nyújtott interaktív világot. IPTV adásokat nézhet, internetezhet, telepítheti kedvenc alkalmazásait, videók streameket j Teljes leírás >

Termékleírás

A STRONG SRT 2220 készülékkel felfedezheti az Android rendszer által nyújtott interaktív világot. IPTV adásokat nézhet, internetezhet, telepítheti kedvenc alkalmazásait, videók streameket játszhat le az internetről és megjelenítheti közvetlenül a TV készülékén. Az SRT 2220 beépített DVB-T2 tunerrel rendelkezik, a szabadon fogható csatornák vételére. USB felvétel, Timeshift, Kedvencek lista és számos egyéb funkció. Elengedhetetlen tartozék az otthoni szórakozáshoz.

Gyártó
Strong
Tuner típusa
DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Strong SRT 2220 műholvevő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Strong SRT 2220 műholvevő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.