Opticum X80 CX digitális műholdvevő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A szabadon fogható (FTA) TV és Rádió csatornák vételére tervezett készülék minden szolgáltatása (EPG, TXT, Csatorna szerkesztés, Favorit, Video játékok, Diseqc, stb) megfelel az OPTICUM c Teljes leírás >

Termékleírás

A szabadon fogható (FTA) TV és Rádió csatornák vételére tervezett készülék minden szolgáltatása (EPG, TXT, Csatorna szerkesztés, Favorit, Video játékok, Diseqc, stb) megfelel az OPTICUM család SD-s készülékeinek szolgáltatásaival. Koaxiális hangkimenete (S/PDIF) igényes hangrendszerre, erősítőre vezethető.
A SCART kimeneten a CVBS mellet RGB is beállítható.

Működés közben fogyasztása mindössze 5W, kikapcsolt (Készenlét) állapotban kisebb mint 1W.

Gyártó
Opticum
Tuner típusa
DVB-S
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Opticum X80 CX digitális műholdvevő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Opticum X80 CX digitális műholdvevő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.