Opticum X405p mûholdvevõ


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

OPTICUM HD X405p CX PVR tipusú HD - s digitális műholdvevőt és jó minőségű univerzális LNB-t tartalmazó műholdvevő szett, 60 cm átmérőjű acél parabola antennával. Az OPTICUM HD X405p Teljes leírás >

Termékleírás

OPTICUM HD X405p CX PVR tipusú HD - s digitális műholdvevőt és jó minőségű univerzális LNB-t tartalmazó műholdvevő szett, 60 cm átmérőjű acél parabola antennával.
Az OPTICUM HD X405p CX PVR, HDTV(HighDefinition), nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokkal kibővítve. A PVR funkcióhoz külső adathordozó csatlakoztatása szükséges. Az adathordozóról különböző média fájlokat is képes lejátszani (MPG, XVID, DIVX, MKV, MOV, MP3, JPG, stb)
Ethernet port csatlakozója segítségével hálózatra csatlakoztatható, melynek segítségével különböző Internet szolgáltatások érhetőek el.
Beépített Conax típusú kártyaolvasóval rendelkezik így pl. alkalmas a műholdas Olcsó TV Conax kártyás vételére (Eurobird9A 9 fok Kelet)!
(A készülékről részletesen a "2876"- os cikkszámon olvasható, a "HD Műholdvevő" - k között)

A műholdvevő szett alkalmas az Astra, HotBird és sok más műhold szabadon vehető (FTA) nagyfelbontású (HD) és hagyományos felbontású (SD) TV és Rádió csatornáinak vételére. Használja a felső menüsor "Műholdlista" menüpontját, ahol 38 műhold szabad TV és Rádió csatornáinak listáit tekintheti meg. A HD - s TV csatornák piros színnel vannak kiemelve. Minden csatorna mellett megtalálja azt, hogy mely régióra sugározzák. Amennyiben a csatorna Magyarországon elérhető, akkor az ajánlott minimális antenna átmérő van feltüntetve.

A felszereléshez és üzembe helyezéshez még szükség lehet egy igény szerinti hosszúságú koaxiális kábelre és 2 db F csatlakozóra. Ehhez tekintse meg a "Koaxiális kábel" és a "Csatlakozók,adapter,osztó" menü pontokat. Az általában árboccsőre való szereléshez sajnos nem tudunk postai úton árbocot szállítani. A vízvezeték szerelésnél használatos, lehetőleg horganyzott 1 - 5/4 col-os csövek megfelelnek erre a célra.
Falra való szereléshez a "Szerelési kiegészítő" alatt talál megfelelő falitartókat.
A szettel szállított fejkonverter típusa változó!

Gyártó
Opticum
Tuner típusa
DVB-S DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Opticum X405p mûholdvevõ árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Opticum X405p mûholdvevõ vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.