Optibox EVO Xfinity T2/C beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

EVO Xfinity Androidos DVB-T ÉS DVB-C set top box, beépített XBMC klienssel!Teljes egészében Google Andoid alapú operációs rendszerrel ellátott médialejátszó készülék, több ezer népszer Teljes leírás >

Termékleírás

EVO Xfinity Androidos DVB-T ÉS DVB-C set top box, beépített XBMC klienssel!Teljes egészében Google Andoid alapú operációs rendszerrel ellátott médialejátszó készülék, több ezer népszerű, letölthető Android alkalmazással. Ez a készülék olyan integrált alkalmazásokkal rendelkezik, mint Időjárás előrejelző, Médialejátszó (XBMC), Böngésző, Naptár, E-mail, Google Play alkalmazásbolt, Angry Birds . Az EVO Xfinity utat tör a következő generációs vevőknek, hiszen egy olyan univerzális készülék, melynek több ezer funkciója és alkalmazása mellett csupán egy apróság, hogy Kábeltv vételre, és földi digitális vételre is alkalmas alkalmas vételére is alkalmas. Lépjen be a következő generációs műholdvevők világába! XBMC: A legnépszerűbb médiaplatform!

Szinte bármilyen létező média formátum lejátszására képes!
Határtalan lehetőségek: Kedvenc filmjeit, zenéit, TV műsorait nézheti bárhonnan! Internetről, vagy otthoni hálózatról egyaránt! (IP streamek, DLNA)
Minden fontos TV funkció megtalálható benne (TimeShift, PVR, EPG stb... )
Az XBMC felkutatja az elérhető média tartalmakat, így egy Önre szabott médiaközpontot hozva létre!
Rengeteg lejátszási lista, és vizuális effekt.
Rengeteg közösségi kiegészítővel rendelkezik, pld. YouTube, GrooveShark, Pandora Radio és további kiegészítők tölthetőek le ingyenesen!
Letölthető skinek (alkalmazás felület)
MPEG4 /h264)
PVR Funkció
FullHD DVB-T2 és DVB-C tuner található benne
Google Android 4.0.3 operációs rendszer
ARM Cortex A9 processzor
4 GB beépített tárhely
1 GB RAM
Támogatja a vezetékes, vagy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret
3 db USB 2.0 csatlakozóval van ellátva
Ethernet port, Wifi adapter kezelése
1 db Smart kártya olvasó
4 számjegyű kijelző
12V tápellátás (max. 30 W fogyasztás)

Gyártó
Optibox
Tuner típusa
DVB-C DVB-T DVB-T2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Optibox EVO Xfinity T2/C beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Optibox EVO Xfinity T2/C beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.