Optibox Alligator beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Optibox Alligator HD - s digitális műholdvevő és földidigitális vevő egyben, PVR (Personal Video Recorder) funkciókkal kibővítve. Két beépített kártyaolvasója CONAX és Xcrypt kártyá Teljes leírás >

Termékleírás

Az Optibox Alligator HD - s digitális műholdvevő és földidigitális vevő egyben, PVR (Personal Video Recorder) funkciókkal kibővítve. Két beépített kártyaolvasója CONAX és Xcrypt kártyákat tud fogadni a gyári szoftverrel és emellett még két CI modulfogadó is helyet kapott a lehajtható előlapi ablak alatt.
Nagyon erős processzora LINUX platformon alatt fut, mely nyitott forráskódú rendszer lévén tartalmas szoftver választékot ígér a készülék számára. A felvétel - lejátszás funkciókhoz először is két USB csatlakozót találunk a gépen, egyik elől található, a másik hátul. Pendrive -ot, külső 2.5 col - os, vagy külső tápos 3.5 col-os merevlemezt csatlakoztathatunk rájuk. A hátsó e-SATA csatlakozóra nagy sebességű merevlemez kerülhet. Egyszerre három csatornát képes rögzíteni pl. úgy, hogy két csatornát rögzít ugyanarról a TP - ről és működik a Timeshift funkció. A médialejátszó funkciók között itt is megtalálható a már kötelező MP3 lejátszó és JPEG képnézegető.
Az azonnal használható kommunikációs portja az Ethernet 10/100 (RJ45) csatlakozója, mely segítségével csatlakoztathatjuk router-re, számítógépre, másik műholdvevőre (az interneten keresztül is!). Az USB csatlakozójára WiFi stick-et is helyezhetünk, több gyártó driverét alapból tudja a készülékszoftver.
A készülék alaplapján egy mini PCI csatlakozó van, melybe bármilyen Ralink chipes WiFi kártyát bedughatunk, ezzel már élvezhetjük a nagy sebességű, vezetéknélküli hálózati kapcsolat előnyeit.
Vak keresés (BlindScan) funkciója is igen gyors az erős processzor miatt, ez a rejtett csatorna (Feed) vadászoknak ideális.
Távirányítója univerzálissá tehető, több száz TV tipus kódja van eltárolva benne, a típuslistát a Használati Utasítás tartalmazza.

Gyártó
Optibox
Tuner típusa
DVB-S2 DVB-T
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Optibox Alligator beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Optibox Alligator beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.