Opricum HD X110p műholdvevő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az OPTICUM HD X110p CI CX PVR, HDTV(HighDefinition), nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokkal kibőv Teljes leírás >

Termékleírás

Az OPTICUM HD X110p CI CX PVR, HDTV(HighDefinition), nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokkal kibővítve.
Kiemelt tulajdonságok:

USB 2.0 port csatlakozója az hátlapon található

Felvételi/Lejátszás funkció:

A következő eszközöket lehet csatlakoztatni az USB porton:
1) USB stick
2) Lemezmeghajtó külső tápegységgel.

A felvétel időzítését be lehet állítani az EPG - n keresztül, gombnyomásra elindul - leáll (instant) és timeshift funkcióval.
Menüből beállítható, hogy .dvr vagy mpg kiterjesztéssel rögzítse a kiválasztott műsort. Az utóbbi esetben a legtöbb PC - s média lejátszó képes megjeleníteni a felvett műsort.
A HD - s felvételt beállítástól függetlenül mindig .dvr kiterjesztéssel ment el.
Lehetséges egyidőben az egyik műsort felvenni és egy másikat nézni ugyanarról a transzponderről.
Lehetséges továbbá egy meglévő felvételt lejátszani és egy élő műsort egyidőben felvenni bármelyik csatornán.

Gyártó
Opticum
Tuner típusa
DVB-S
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Opricum HD X110p műholdvevő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Opricum HD X110p műholdvevő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.