Opricum FS 10p műholdvevő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az OPTICUM FS10p digitális műholdvevő mindössze 13 cm széles, 10 cm mély és 3 cm magas készülék, kimenete 1 db SCART csatlakozó. Használható minden olyan TV készülékhez, amelyen legaláb Teljes leírás >

Termékleírás

Az OPTICUM FS10p digitális műholdvevő mindössze 13 cm széles, 10 cm mély és 3 cm magas készülék, kimenete 1 db SCART csatlakozó. Használható minden olyan TV készülékhez, amelyen legalább egy SCART bemenet van.

Kis mérete miatt lapos képernyős TV - k alatt (mellett) praktikusan elhelyezhető!

A szabadon fogható (FTA) TV és Rádió csatornák vételére tervezett készülék minden szolgáltatása (EPG, TXT, Csatorna szerkesztés, Favorit, Video játékok, Diseqc, stb) megfelel az OPTICUM család SD-s készülékeinek szolgáltatásaival. A kép és hang részt tekintve természetesen csak az, ami egy SCART csatlakozóból kijöhet.
A SCART kimeneten a CVBS mellet RGB is beállítható.
Az antenna beállítását beépített hangjelző segíti.
Működés közben fogyasztása mindössze 5W, kikapcsolt (Készenlét) állapotban kisebb mint 1W.

Gyártó
Opticum
Tuner típusa
DVB-S
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Opricum FS 10p műholdvevő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Opricum FS 10p műholdvevő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.