Marusys VU+ SOLO beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

333 mhz processzor, Nyilt forráskodó linux operációs rendszer (enigma2). Kártya és modulfogadó. USB 2.0 port müsor rogzitéshez Ethernet port Gyönyörű megjelenés. HDMI és Scart 0.5 W fogyas Teljes leírás >

Termékleírás

333 mhz processzor, Nyilt forráskodó linux operációs rendszer (enigma2).
Kártya és modulfogadó.
USB 2.0 port müsor rogzitéshez
Ethernet port
Gyönyörű megjelenés.
HDMI és Scart
0.5 W fogyasztás.
DVB-S2 tuner
1 mp alatti csatornaváltás
Kedvencek lista

Kitűnű választás azoknak aki szeretik a minőséget és azoknak akik fejlesztgetik müholdvevőjük tudását.

Gyártó
Marusys
Tuner típusa
DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Marusys VU+ SOLO beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Marusys VU+ SOLO beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.