Golden Interstar HD FTA PVR digitális


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Golden Interstar HD FTA PVR, a szabadon fogható (FTA) és nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokka Teljes leírás >

Termékleírás

A Golden Interstar HD FTA PVR, a szabadon fogható (FTA) és nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokkal kibővítve.

USB 2.0 port csatlakozója az hátlapon található

A következő eszközöket lehet csatlakoztatni az USB porton:
USB Pendrive
Lemezmeghajtó külső tápegységgel.
USB WI-FI adapter


A rácsatlakoztatott USB eszközről - ről képes lejátszani:

Saját felvételi fájlait.
XVID, AVI, MPG (MPEG 1-2) videó fájlokat.
MP3 zene fájlokat
JPG kép fájlokat


Az USB portra csatlakoztatott WI-FI adapter segítségével fel tud csatlakozni az internetre (helyi hálózat). Képes letölteni a legfrissebb műhold adatokat (holdak-transzponderek) és közvetlenül eléri a Youtube videó megosztó portált, valamint az időjárás előrejelzést.

A szoftver frissítés történhet pendrive-ról USB - n keresztül.

Gyártó
Golden Interstar
Tuner típusa
DVB-S2
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Az olcsó.hu Golden Interstar HD FTA PVR digitális műholdvevő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Golden Interstar HD FTA PVR digitális műholdvevő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.