Globo XC2 beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Könnyen kezelhető, megbízható, barátságos digitális kábelTV vevő SD/HD (MPEG2 / MPEG4) DVB-C támogatás PVR támogatás (Felvehető élő adás USB-s merevlemezre, pendrive-ra) Time Shift ( Teljes leírás >

Termékleírás

Könnyen kezelhető, megbízható, barátságos digitális kábelTV vevő

SD/HD (MPEG2 / MPEG4) DVB-C támogatás

PVR támogatás (Felvehető élő adás USB-s merevlemezre, pendrive-ra)

Time Shift (megállítás, visszatekerés)

FullHD felbontás (1080p)

HDMI / RCA / SPDIF / USB csatlakozó

Elektronikus műsorújság (EPG)

Korszerű felhasználói felület

Conax kártyaolvasó

4 számjegyű előlapi kijelző

Médialejátszó (Full HD 1080p)

Alacsony áramfogyasztás

Magyar kezelőfelület

Gyártó
Globo
Tuner típusa
DVB-C
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Globo XC2 beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Globo XC2 beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.