Globo XC1 beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Könnyen kezelhető, megbízható, barátságos digitális kábelTV vevő (MPEG-4) Alkalmas például a Digi, Telekom kábeles csatornáinak vételére. FullHD felbontás (1080p) HDMI / RCA / SPDIF / US Teljes leírás >

Termékleírás

Könnyen kezelhető, megbízható, barátságos digitális kábelTV vevő (MPEG-4)
Alkalmas például a Digi, Telekom kábeles csatornáinak vételére.
FullHD felbontás (1080p)
HDMI / RCA / SPDIF / USB csatlakozó
EPG
Korszerű felhasználói felület
Conax kártyaolvasó
Médialejátszó
Alacsony áramfogyasztás
Magyar nyelvű, átlátható, könnyen kezelhető felület

Gyártó
Globo
Tuner típusa
DVB-C
Digitális műsorszórás vételére alkalmas?
Az eszköz NEM alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Az adott eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakozásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Az olcsó.hu Globo XC1 beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Globo XC1 beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.