AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC


27.990 Ft

AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC Cryptobox 800UHD 4K H.265 HEVC Az első Cryptobox UHD adások vételére alkalmas készüléke ! A készülék alkalmas a szabadon fogható (FTA) és a kódolt adások vé Teljes leírás >

Termékleírás

AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC Cryptobox 800UHD 4K H.265 HEVC Az első Cryptobox UHD adások vételére alkalmas készüléke ! A készülék alkalmas a szabadon fogható (FTA) és a kódolt adások vételére a beépített kártyaolvasóval*. A készülék fejlett média lejátszási funkcióval is rendelkezik. Androidos telefonról a megfelelő alkalmzással távvezérelhető.

Gyártó
AB CryptoBox

Az olcsó.hu AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások