Beltéri egység(set top box)

Találatok száma: 4 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Golden Interstar HD FTA PVR digitális műholdvevő

A Golden Interstar HD FTA PVR, a szabadon fogható (FTA) és nagy felbontású digitális TV adások vételére képes digitális műholdvevő készülék, PVR (Personal Video Recorder) tulajdonságokkal kibővítve.

USB 2.0 port csatlakozója az hátlapon található

A következő eszközöket lehet csatlakoztatni az USB porton:
USB Pendrive
Lemezmeghajtó külső tápegységgel.
USB WI-FI adapter


A rácsatlakoztatott USB eszközről - ről képes lejátszani:

Saját felvételi fájlait.
XVID, AVI, MPG (MPEG 1-2) videó
  • Gyártó : Golden Interstar
  • Tuner típusa : DVB-S2
 
termék kép nagyítás

AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC

AB CryptoBox 800UHD H.265 HEVC Cryptobox 800UHD 4K H.265 HEVC Az első Cryptobox UHD adások vételére alkalmas készüléke ! A készülék alkalmas a szabadon fogható (FTA) és a kódolt adások vételére a beépített kártyaolvasóval*. A készülék fejlett média lejátszási funkcióval is rendelkezik. Androidos telefonról a megfelelő alkalmzással távvezérelhető.
  • Gyártó : AB CryptoBox
 
termék kép nagyítás

Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X MIS Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC

Kimagasló felszerelés és erőforrások miatt az One Ultra HD 53 000 DMIP-vel a leggyorsabb doboz a vevőkészülék piacán. A két beépített tunernek, a WLAN és a Bluetoothnek köszönhetően a doboz gyakorlatilag bármilyen alkalmazáshoz használható. Az USB eszközökhöz a két szabvány USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozása elérhető. A beépített SD-kártyaolvasó megkönnyíti a memória bővítését. HDR és a HLG tartalom lejátszása. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) kódolású tartalom lejátszása.
  • Gyártó : Dream Multimedia
  • Tuner típusa : DVB-S2
 
termék kép nagyítás

Amiko A6 OTT Android TV box

Amiko A6 4K OTT vevő és Média Player ÚJ OTT sorozat készülék az Amikótól. A6 - Android alapú OTT média vevő és média lejátszó fő tulajnoságai: 4k UHD stream média lejátszó OS: Android 7.1 Nougat rendszer CPU: QUAD CORE 64bit A53 up to 1.5GHZ 1GB DDR RAM Memória 8GB eMMC Flash memória Támogatja a 4K@30FPS lejátszást HDR10 / HLG Integrált WIFI 2.4G HDMI kimenet 2 x USB 2.0 csatlakozási lehetőség S/PDIF Optikai kimenet Micro SD kártya aljzat Nagyon sok alkalmazás éthető el a Play Store áruházból.
  • Gyártó : Amiko
 

Találatok száma: 4 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Beltéri egység(set top box) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beltéri egység(set top box) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.