Lenco DPA-800 digitális képkeret


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lenco az IFA 2009 kiállításon mutatta be új digitális fotóalbum koncepcióját, ami új, eddig nem tátott lehetőségeket tár fel digitális fényképeinek felhasználásában. A Lenco DPA-80 Teljes leírás >

Termékleírás


A Lenco az IFA 2009 kiállításon mutatta be új digitális fotóalbum koncepcióját, ami új, eddig nem tátott lehetőségeket tár fel digitális fényképeinek felhasználásában.
A Lenco DPA-800 úgy működik, mint egy igazi fotóalbum, a felhasználó végiglapozhatja a kedvenc képeit. A készülék 2 GB belső memóriával rendelkezik és további 16 GB-al bővíthető a kártyaolvasón keresztül. A készülék beépített tömörítő szoftverének köszönhetően akár 10.000 képet tárolhat rajta. Ez nagyjából ugyanannyi kép, mint ami 16 nagy fotóalbumban elfér. A szoftverrel további szerkesztési lehetőségek is rendelkezésére állnak pl.: logo vagy szöveg ráírása stb.
A DPA-800 olyan termék, aminek azonnal hasznát veheti egy nyaralás, egy parti, vagy egy fontos üzleti esemény után. Végre megszabadíthatja jobbnál jobb képeit a ,,komputeres bezártságtól". A 8"-os (20 cm) TFT ActiveMatrix képernyő a képeket eredeti minőségben (800x600 dpi) és nyomtatott méretükben adja vissza. Sőt, hogy a képeket könnyen megtalálhassa, sorba rendezheti őket akár név, dátum alapján. A beépített szenzor biztosítja, hogy bárhogy is forgatná az albumot, a kép is vele fordul és kitölti a képméretet.
A DPA-800 támasztóval van ellátva a készülék hátlapján, így akár egy berendezési tárgyként is használhatja lakásában, irodájában. Ugyanakkor meg a beépített akkumulátornak köszönhetően lehetővé teszi, hogy bárhová elvigye magával táskájában és ott órákig használja belső akkumulátoráról. A digitális fotóalbumot egy USB fotónyomtatóval összekötve lehetősége van a képek közvetlen kinyomtatására is a PC közbeiktatása nélkül. A készülék stílusos bőrtokkal, fekete, fehér/barna, valamint piros színben kapható.

Tulajdonságok:

Digitális fotóalbum 8",
4:3 TFT LCD képernyő,
felbontás: 800 x 600 p,
2 GB belső memória (akár 10.000 kép feltöltése),
SD / MS / MMC kártyaolvasó,
1 x mini USB input USB memória/HDD csatlakoztatására és 1 x mini USB input a PC-hez,
Automatikus 90° képforgatás a portré és tájkép nézet között,
Diavetítés sebességszabályzással,
Zoom, fényerő, kontraszt szabályzás,
Formátum: JPEG (max. 16MB) és BMP,
Közvetlen nyomtatás a fotóalbumról a nyomtatóra USB-n,
Másolás a belső memóriából kártyára és vissza,
Beépített akkumulátor (~ 3 óra működésre),
VSO képméretezés Win 98/2000/XP/Vista alatt,
Fekete/fehér-barna/piros színben,
Tartozék: AC hálózati adapter, USB kábel és USB host, védő tasak, kitámasztó,
Tápellátás: AC 230V - 50 Hz / DC 7.4V 2000mAh Li-Ion akku-mulátor,
Áramfelvétel: max / standby: 20W / .4W,
Méret: 227 x 25 x 162 mm,
Súly: 655 g


Gyártó
Lenco
Kijelző méret
8 "
Képernyő felbontás
800x600 pixel
Képarány
4:3
Memóriakártya típusa
MMC Memory Stick SD
Támogatott formátumok
BMP, JPEG
Csatlakozók
USB
Tartozékok
USB kábel, hálózati adapter
Extrák
2GB beépített memória

Az olcsó.hu Lenco DPA-800 digitális képkeret árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenco DPA-800 digitális képkeret vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.