Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép


277.230 Ft

Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép   High-end kompakt fényképezőgép nagy látószögű zoommal és szuper gyors fókuszálással Carl Zeiss Vario Sonnar T objektív T24–200 F2 Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás


Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép

 

High-end kompakt fényképezőgép nagy látószögű zoommal és szuper gyors fókuszálással Carl Zeiss Vario Sonnar T objektív T24–200 F2,8–4,5. 315 fókuszpontos fázisdetektálással Visszahúzható képkereső 4K videó Fénykép készítési sebesség akár 24 kép/másodperc Professzionális kezelés minden paraméter beállításának lehetőségével, úgy mint a tükörreflexes fényképezőgépeknél. Lassított felvételek akár 1000 kép/másodperc 


Az automatikus élesítés sebessége 0,03 mp, 315 ponttal az automatikus élesítéshez és detekciós fázissal

Folyamatos fényképkészítés akár 24 kép/másodperc

Kb. 20,1 effektív megapixeles, 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS-érzékelő DRAM chippel

„ZEISS Vario-Sonnar® T* 24–200 mm“ objektív

Rendkívül lassított felvétel akár 1000 kép/másodperc sebességgel.

4K videó

Wi-Fi és Bluetooth


Kiemelkedő teljesítmény elegáns kialakításban

Minden funkció rendelkezésedre áll a pillanat megörökítéséhez: széles, 24–200 mm-es zoomtartomány, villámgyors autofókusz, gyors sorozatfelvétel, tökéletesített videoképességek, valamint professzionális szintű kezelési lehetőségek – mindez egy figyelemreméltóan kompakt vázban.

Döbbenetes, nagy felbontású képminőség a nagylátószögtől a teleobjektívig.

Az RX100 VI minden összetevőjét szakértelemmel tervezték, hogy azok egymást erősítve páratlan képminőséget érjenek el. Az okosan megtervezett optika hihetetlen teljesítményt sűrít a kis méretű készülékbe, míg az optikai képstabilizálás stabil képet nyújt még a kézi felvételek esetén is a teleobjektív maximális zoomtartományában. A továbbfejlesztett képfeldolgozó processzor pedig nagyobb effektív képfelbontást biztosít alacsony zaj mellett. 

SteadyShot optikai képstabilizátor

A Sony méltón büszke kifinomult képstabilizáló rendszerére, melyet most még tovább fejlesztett. Ez a rendszer a zársebesség 4,0 osztással való megemelésének felel meg 200 mm-es telefotó beállításnál. Készíts megbízhatóan kiváló minőségű képeket távolból akár gyenge fényviszonyok mellett még akkor is, ha a fényképezőgépet a kezedben tartod.

A hibrid autofókusz leggyorsabb fókuszálási sebessége 0,03 s.

A kiváló, figyelemre méltóan gyors autofókuszt a nagy sebességű, kiváló követési képességekkel rendelkező fókuszsík-fázisérzékeléses autofókusz, valamint a nagy pontosságú kontrasztérzékeléses autofókusz kombinálása teszi lehetővé.

Nagy lefedettségű 315 pontos fázisérzékeléses autofókusz

A 315 fókuszsík-fázisérzékeléses autofókuszpont a képterület mintegy 65%-át fedi le, a széles területre kiterjedő, nagy sűrűségű konfiguráció pedig azt jelenti, hogy még a távoli, kis méretű, gyors témák, amelyekre gyakran nehéz fókuszálni, is rögzíthetők a kép szélein.

Kényelmes, egygombnyomásos hozzáférés a képkeresőhöz – Az egy gombnyomással elérhető, visszahúzható képkereső egy kb. 2,35 millió képpont felbontású, organikus, elektrolumineszcens kijelző, amelyen élethű színekben látszanak a finom részletek is.

Érintőkioldó-kompatibilis, dönthető LCD monitor – Az érintőkioldó a zárkioldógomb intuitív alternatívája, mely bizonyos helyzetekben (a fényképezőgép tartásától függően) könnyebben érhető el. A monitor felfelé kb. 180°-os, lefelé pedig 90°-os szögben forgatható el.

Támogatja a filmgyártáshoz szükséges funkciókat HDR-ben is – Az RX100 VI fényképezőgép szélesebb szín- és fényerőtartományú HDR skálával rendelkezik, S-Log2 és S-Log3 gammagörbék nagyobb fényerő- és színtartománnyal a utófeldolgozáshoz és új HLG (Hybrid Log-Gamma) az azonnali HDR feldolgozáshoz. A HDR (HLG) kompatibilis TV-n lejátszott filmeknek nincs szüksége további színgradációra, hogy természetes hatást keltsenek, nem jelennek meg sötét árnyékok és a túlexponálás sem.

Intuitív és kényelmes kezelés – Az objektív irányítása kreatívabb és professzionálisabb kézi kezelést biztosít, mint például az expozíciós idő kiválasztását, a záridő kiválasztását és még sok mást. A zoom kart úgy módosítottuk, hogy az zoom maximális kihasználását tegye lehetővé, ami a zoom kar kétlépéses lenyomásával irányítható.


 

Méretek és súly


101,6×58,1×42,8 mm

301 g

Gyártó
Sony
Típus
Kompakt
Felbontás
20.1 Megapixel

Az olcsó.hu Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony DSC-RX100 VI Digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások